12 اشتباهی که هنگام گریل کردن انجام می دهید (قسمت سوم)
در دو مقاله قبل درباره 8 اشتباه رایجی که افراد در هنگام گریل کردن و استفاده از باربیکیو مرتکب می شوند را با هم مرور کردیم. امروز و در این مقاله درباره 4 اشتباه باقیمانده با هم صحبت خواهیم کرد.
شما می توانید انواع باربیکیو آپارتمانی و باربیکیو آجری را فروشگاه باربیکیو مهر تهیه کنید.
اشتباه شماره 9: سس کباب را خیلی زود اضافه می کنید!
تفکر: من این مکنده را با چندین لایه سس باربیکیو رنگ می کنم و اجازه می دهم هر کدام بپزد ، زیرا به همه چیز طعم بیشتری می بخشد.
واقعیت: سس باربیکیو شروع به سوختن می کند و قبل از اینکه گوشت شما به پایان برسد بسیار تند می شود. مهمانان شما قبل از اضافه کردن سس اضافی مستقیم از بطری برای پوشاندن آن تلخی ، لایه دوده سیاه مرغ را از بین می برند ، اما فایده ای ندارد. تلخی می ماند. همه. شب طولانی.
راه حل: سس باربیکیو به هر میزان زود هنگام آن نفوذ می کند. حداکثر این یک درمان سطحی است ، به این معنی که می توانید آن را تا پایان پخت اضافه کنید و همچنان به همان اندازه طعم آن را بدون خطر سوختن آن بدست آورید. اگر از سس کبابی شیرین استفاده می کنید ، تا پنج تا 10 دقیقه آخر پخت منتظر بمانید تا با قلم مو روی گوشت شما رنگ شود.
اشتباه شماره 10: خیلی چیزهای مختلف را همزمان می پزید
تفکر: برخی از افراد مرغ را دوست دارند ، برخی دیگر سوسیس و کالباس ، برخی دیگر همبرگر را دوست دارند ، چرا آنها را یکباره نپزیم؟
واقعیت: برگرهای شما بیش از حد پخته می شوند ، مرغ شما نپخته است ، همه چیز به طور متقاطع آلوده است و هیچ چیز آنطور که باید خوب نیست.
راه حل: سعی کنید هر بار یک نوع غذا را کباب کنید ، اما روی میخکوب کردن آن تمرکز کنید. حرارت زیاد مورد نیاز شما برای همبرگرها یا استیک های کاملا سرخ شده با حرارت کم و آهسته مورد نیاز برای مرغ یا سوسیس متفاوت است. هنگامی که میزبان آشپزی هستم ، قبل از رفتن به غذای دیگر ، روی پخت یک نوع گوشت تمرکز می کنم و مطمئن می شوم که غذاهای جانبی و تنقلات فراوانی برای افرادی که غذای خاصی را دوست ندارند دارم. در حال حاضر آشپزی می کنم در نتیجه غذای بهتر و مهمانان شادتر در اطراف وجود دارد.
اشتباه شماره 11: شما گوشتان را فشار می دهید تا بفهمید آیا پخته شده است
تفکر: من آن بچه ها را در تلویزیون دیده ام که استیک خود را با انگشت خود می زنند تا ببینند این کار انجام شده است یا خیر ، این باید به شیوه ای باشد که حرفه ای ها انجام می دهند. شما مته را می شناسید. انگشت سبابه خود را روی انگشت شست خود نگه دارید و با دست دیگر توپ انگشت شست خود را فشار دهید. این همان چیزی است که احساس نادر می کند. انگشت وسط خود را بگیرید و آن متوسط است. انگشت سوم خود را بگیرید و این خوب انجام شده است.
واقعیت: شما احتمالاً حرفه ای نیستید ، به این معنی که احتمالاً صدها یا هزاران استیک لازم برای تنظیم دقیق انگشت تست خود را نپخته اید. استیک شما به خوبی یا خام به پایان می رسد.
راه حل: کل تست پوک را فراموش کنید. در ابتدا ، افراد مختلف دارای انگشتان متفاوت ، دست های متفاوت ، مجموعه های کاملاً متفاوت از کالیبراسیون هستند. نه تنها این ، بلکه استیک های مختلف همه احساس می کنند ، خوب ، متفاوت است. بدون تجربه و تجربه زیاد ، هیچ راهی وجود ندارد که بتوان با اطمینان گفت که استیک شما با زدن آن کار شده است یا خیر. می دانید چه چیزی قابل اعتماد است؟ دماسنج. برای خود Thermapen یا پسر عموی ارزان قیمت Thermopop تهیه کنید و برای همیشه با گوشت بیش از حد پخته یا نیم پز خداحافظی کنید.
اشتباه شماره 12: به زودی غذایتان را سرو می کنید
تفکر: گوشت داغ است ، مهمانان من گرسنه هستند ، بیایید همین حالا این غذا را روی میز بیاوریم.
واقعیت: خوردن استیک خیلی داغ نه تنها باعث سوزاندن دهان مهمانان شما می شود ، بلکه باعث می شود گوشت سیلابی از آب میوه ها را که در سراسر تخته یا بشقاب بریده می شود ، آزاد کند.
راه حل: بگذارید گوشت شما چند دقیقه قبل از سرو از گریل خارج شود. این باعث می شود آب میوه های داخلی غلیظ شده و توزیع مجدد شود ، که به نوبه خود میزان نشتی را که پس از برش خوردن در آنها ایجاد می شود ، کاهش می دهد. بنابراین دوست دارید وقتی گوشت خود را سرو می کنید ، گرم و سوزناک باشد؟ مشکلی نیست: گوشت خود را طبق معمول استراحت دهید ، سپس درست قبل از سرو آن را در بالاترین درجه حرارت ممکن روی گریل خود به مدت 30 ثانیه در هر طرف برگردانید. در نهایت با گوشت کاملاً استراحت شده و آبدار و یک پوسته ترد خوب و خش دار به پایان خواهید رسید.
منبع: https://www.seriouseats.com/grilling-mistakes-and-how-to-avoid-them