یک دستگاه باربیکیو معمولا چقدر عمر می کند؟
قابلیت اطمینان گریل یکی از رایج ترین موضوعاتی است که مشتریان ما در هنگام خرید گریل جدید از ما در مورد آن سوال می کنند. مطمئناً منطقی است که آنها نگران مدت زمان ماندگاری آن (یا چقدر باید باشد؟) باشند ، مخصوصاً اگر قصد دارید مقدار قابل توجهی پول خرج کنید ، یا به دنبال ساختن آشپزخانه ای در فضای باز با مطابقت هستید. تجهیزات جانبی.
صرف نظر از اینکه یک باربیکیو آپارتمانی دارید یا باربیکیو آجری؛ خوب است بدانید که هر باربیکیو یک عمری دارد. در ادامه این مقاله با باربیکیو مهر همراه باشید.
گریل یک سرمایه گذاری است به همان شیوه ای که لوازم خانگی دارد - شما پول خود را صرف چیزی می کنید که امیدوارید با نگهداری نسبتاً جزئی دوام بیاورد. این امر به ویژه هنگام ساخت آشپزخانه در فضای باز صادق است. شما نمی خواهید اجاق گاز خود را عوض کنید. یافتن جایگزین می تواند یک کار دلهره آور باشد ، به ویژه اگر نام تجاری که انتخاب کرده اید خارج از تجارت است یا دیگر از کوره شما پشتیبانی نمی کند. بازار کبابی ساخته شده با لوازم داخلی بسیار متفاوت است. با یک دستگاه داخلی ، اجاق گاز 30 اینچی بدون توجه به مارکی که انتخاب می کنید یکسان است. این امر در صنعت لوازم خانگی بیرونی صدق نمی کند. به عنوان مثال ، در کل مارک های مختلف ممکن است یکسان باشد. برای ساخت در کوره شما ضروری است. عرض ، عمق و ارتفاع با تولید کننده متفاوت است. بنابراین با این کار ، مطمئن شوید که یک تولید کننده با دوام را انتخاب می کنید.
پاسخ کوتاه مدت زمان ماندگاری کباب شما بین 2 تا 25 سال یا بیشتر است. ما می دانیم ، می دانیم - این طیف بسیار وسیعی است. دلایل زیادی وجود دارد که چرا یک کباب پز فقط 2 سال و دیگری بیش از 25 سال دوام می آورد. سوالات زیادی وجود دارد که می تواند مطرح شود ، و ما می خواهیم به شما در پاسخ به آنها کمک کنیم. چیزی که همه می خواهند بدانند این است که چگونه می توانند تا حد ممکن از پول کباب خود استفاده کنند ، که کاملاً قابل درک است.
مدت زمان ماندگاری کباب پز شما بستگی به عوامل زیادی دارد که از منابع مختلف تهیه می شود. از جایی که گریل شما تولید شده است شروع کنید ، چه نوع گریل دارید ، هر چند وقت یکبار از آن استفاده می کنید و چقدر از آن مراقبت می کنید. ما به همه این موارد و موارد دیگر و نکاتی برای افزایش عمر کباب پز می پردازیم.
شما چه نوع کبابی دارید؟
وقتی می پرسیم چه نوع کبابی دارید ، لزوماً در مورد مارک صحبت نمی کنیم (هرچند بسته به مواد و سطح کیفی اجزای فردی که هر مارک از آن استفاده می کند ، می تواند نقش مهمی ایفا کند).
پاسخ اصلی که ما در اینجا به دنبال آن هستیم این است: آیا کوره ذغال سنگ یا گاز دارید؟
دلیل اهمیت این امر این است که کوره های گازی به سادگی اجزای متحرک یا کاربردی بیشتری دارند. کوره های ذغال سنگ مطمئناً نیاز به تعمیر و نگهداری دارند ، اما به طور کلی اجزای کمتری دارند که به طور منظم نیاز به توجه دارند.
نگهداری از یک کوره ذغال سنگ ساده تر است ، به این معنی که افراد بیشتر این کار را انجام می دهند - یا حتی اگر این کار را نکنند ، احتمالاً کوره چند سال (یا بیشتر) زنده می ماند. علاوه بر این ، آنها نیازی به قطعات جایگزین زیادی ندارند ، زیرا این فقط قاب فلزی فیزیکی ، رنده ای است که روی آن می پزید ، سینی هایی که ذغال ، دسته ها و شاید چرخ ها را نگه می دارد.
در مورد کوره های گاز ، شما در مورد شعله های آتش ، دریچه های گاز ، دستگیره ها ، چراغ های داخلی ، چراغ های بیرونی (گاهی اوقات در دستگیره ها برای کباب کردن راحت عصرانه وجود دارد) ، سینی های قطره ای ، مشعل ها و سپس البته آتش نشانی فیزیکی (پوشش) کباب کردن
با توجه به همه این م componentsلفه ها ، آسان است که ناراحت یا بی حوصله شوید و به سادگی مراقبت های پیشنهادی را انجام ندهید. یا فقط یک بار در فصل انجام دهید.
در حالی که انجام یک تمیزکاری کامل در ابتدا و انتهای هر فصل بسیار مهم است ، همچنان باید در طول مدت چکاپ انجام دهید. نه تنها قابلیت اطمینان کباب پز را افزایش می دهد ، بلکه عمر گریل شما را نیز افزایش می دهد و شما و خانواده شما را در امان نگه می دارد.
چقدر خوب از آن مراقبت می کنید؟
ما بخواهیم یا نخواهیم ، بخش بزرگی از قابلیت اطمینان گریل این است که چقدر از آن مراقبت می کنید. (می دانیم ، ممکن است خسته کننده و خسته کننده باشد.)
صرف نظر از نوع کوره ای که استفاده می کنید ، همه آنها به برخی از TLC (مراقبت های دوستانه ، برای کسانی که به خاطر نمی آورند) نیاز دارند. به راحتی می توانید گریل خود را به عنوان یک اجاق خود نظافت تصور کنید-شما در دمای بسیار گرم غذا می پزید که همه چیز به سادگی پخته می شود ، درست است؟
تا حدودی ، این درست است - باکتری ها نباید در اطراف معلق باشند ، اما می توانند. مراقبت و نگهداری از کباب پز خود را همانطور که وسایل آشپزی خود را در آشپزخانه معمولی خود تمیز می کنید ، در نظر بگیرید. برای سرو سالاد سیب زمینی خود از کاسه ای که مرغ خام در آن مرطوب بود استفاده نمی کنید - حداقل بدون شستن کامل آن.
باید به خاطر داشته باشید که وقتی با آتش و غذا کار می کنید ، در خطر آتش سوزی غیر عمدی (مانند چربی یا تجمع چربی) هستید. هر دو آتش و غذا بقایایی را بر جای می گذارند که باید برداشته شوند و دفع شوند. با گذشت زمان ، غذا و ذغال سنگ می توانند روی توری ها چسبیده ، که می توانند به داخل کوره بریزند و گیر کنند.
علاوه بر این ، کوره ها معمولاً در خارج ذخیره می شوند ، که این امر آنها را برای احتمال حشرات و خرده های کوچک باز می گذارد. حتی وقتی کوره ها در انبارها یا گاراژها ذخیره می شوند ، بیشتر از خانه های ما در معرض اشکالات قرار می گیرند.
روکش گریل می تواند خوب و بد باشد ، صرف نظر از اینکه کباب پز شما داخلی است یا مستقل. خوبی آن این است که به جلوگیری از آب از اجزای سازنده کمک می کند ، علاوه بر اینکه آب و هوای سخت را مستقیماً از کوره شما نمی گیرد. همچنین می تواند به جلوگیری از وارد شدن اجاق گاز به داخل کوره شما کمک کند ، زیرا برداشتن روکش یا کاپوت مشکل تر خواهد بود. بد این است که می تواند رطوبت را به دام اندازد و باعث رشد قالب در کوره شود. ایده خوبی است که پس از طوفان باران روکش را بردارید تا کوره خشک شود و رطوبت را به دام نیندازد.
اگر بخواهیم از خرده چوب ها صحبت کنیم ، گاهی اوقات بسیار کوچک (مانند عنکبوت ها) می توانند وارد شکاف های کوچک کوره گاز شما شوند. عنکبوت ها دوست دارند راه خود را در لوله های ونتوری و تارهای ریخته شده که می توانند در جریان گاز به گریل تداخل داشته باشند ، ایجاد کنند. اگر مدتی است از کباب پز خود استفاده نکرده اید - به عنوان مثال ، بعد از یک زمستان طولانی - ایده خوبی است که یک بازرسی و نظافت کامل انجام دهید تا هر چیزی را که ممکن است در سرما در جستجوی سرما باشد ، از آنجا خارج کنید.
چند وقت یکبار از آن استفاده می کنید؟
البته هر چند وقت یکبار از گریل خود استفاده می کنید در ماندگاری آن نقش دارد. اگر فصل کباب کردن شما فقط از آوریل تا اکتبر (اگر احساس ماجراجویی می کنید) طول بکشد و هفته ای یکبار از آن استفاده کنید ، کباب پز شما ممکن است نزدیک به 15 سال دوام بیاورد - به شرطی که در بین استفاده ها از آن به خوبی مراقبت کنید. کسانی که خوش شانس هستند در تمام طول سال کباب کنند ، باید تعمیر و نگهداری بیشتری انجام دهند (تمیز کنند) تا قطعات کوره خود ماندگار شوند!
توجه به این نکته ضروری است که استفاده کمتر از گریل شما لزوماً به معنای ماندگاری بیشتر آن نیست. اگر اجازه دهید گریل برای هفته ها بماند و قبل از استفاده آن را تمیز نکنید ، ممکن است مطمئن شوید که کمتر قابل اعتماد است. اجازه می دهد که گریس ماه ها روی سیستم توزیع حرارت شما بماند و از طریق فلز (بدون در نظر گرفتن نوع) از بین برود و عملاً باعث تجزیه این قطعات شود. همچنین نگه داشتن سوراخ های ورودی در اطراف مشعل گریل ، عمر آن را تا حد زیادی افزایش می دهد. ایده خوبی است که هر سال مقداری روان کننده را در اطراف ساقه دریچه گاز خود اسپری کنید. این کار را با برداشتن دستگیره های کنترل خود و پاشیدن روان کننده دور ساقه ها انجام می دهید. این کار آنها را از تصرف باز می دارد.
مشعل های خورده یا قطعات زنگ زده به این معنی نیست که کوره شما باید تعویض شود ، اما به این معنی است که باید آن قسمت ها تعویض شوند. ما می توانیم به شما در یافتن قطعات مورد نیاز به راحتی کمک کنیم تا بتوانید عمر کوره خود را افزایش دهید. اما اگر آن را برای تمیز کردن و نگهداری آن باز نکنید ، ممکن است فکر کنید که کوره شکسته است و به یک کوره جدید نیاز دارید.