مقایسه باربیکیو گازی و برقی (قسمت دوم)
در قسمت قبل دو نوع باربیکیو گازی و برقی را با هم مقایسه کردیم. امروز قصد داریم به ادامه بحث بپردازیم.
شما می توانید انواع باربیکیو آجری و باربیکیو آپارتمانی را از باربیکیو مهر خریداری کنید.
ظرفیت پخت و پز
بزرگترین کورههای برقی همچنان کوچک هستند. انتظار نداشته باشید که بیش از 240 اینچ مربع سطح پخت و پز پیدا کنید. این برای یک زوج، یک خانواده بسیار کوچک، یا شاید چند جوانه در دم یا کمپینگ خوب است. اما انتظار نداشته باشید که میزبان یک حیاط خلوت محله با باربیکیو با برقی باشید.
از سوی دیگر، کوره های گازی در طیف وسیعی از اندازه های بسیار کوچک تا بسیار بسیار بزرگ هستند. شما می توانید واحدهای جمع و جور، یا آنهایی که برای یک خانواده کوچک مناسب هستند، مانند وسایل برقی تهیه کنید. اما، اگر به بیش از 600 اینچ مربع فضای پخت و پز نیاز دارید (به طور همزمان 20 همبرگر را در نظر بگیرید)، پس گاز گریل شماست.
قابلیت اطمینان
این مقوله تقریباً به «آنچه را که برای آن پرداخت می کنید، دریافت می کنید» خلاصه می شود.
برخی از شرکتهای بسیار معتبر تولید کبابپزهای برقی از جمله جورج فورمن، وبر و کویزینارت وجود دارند. ما انتظار نداریم مشکلات زیادی را با نام هایی از این دست ببینیم.
در مورد کوره های گاز هم همینطور. با یک نام خوب پیش بروید و احتمال اینکه مشکلی برای شما پیش بیاید به حداقل می رسد.
اگر مشکلی پیش بیاید (و این همیشه امکان پذیر است، مهم نیست که چه چیزی خریداری می کنید)، تعمیر کباب پز گاز بسیار ارزان تر و آسان تر خواهد بود.
دسترسی به قطعات آسان است و معمولاً توسط مالک قابل تعویض است. گریل های برقی به راحتی قابل سرویس نیستند، به خصوص اگر در ترموستات یا هر چیز الکترونیکی مشکلی وجود داشته باشد.
اثرات بد آب و هوا
خب این یکی جالبه
رک و پوست کنده، شما نمی توانید از کوره برقی در خارج از منزل در هر نوع آب و هوای بد استفاده کنید. بارندگی و برقرسانی قرار نیست با هم باشند، و قطعات الکترونیکی نیز برای سرمای شدید ساخته نشدهاند.
با این حال، کاری که می توانید انجام دهید این است که گریل برقی خود را به گاراژ یا احتمالاً حتی در آشپزخانه ببرید، زیرا بسیاری از مدل ها را می توان در داخل خانه استفاده کرد، زیرا هیچ بخار مضری منتشر نمی کنند و حداقل دود ایجاد می کنند.
کوره های گاز را می توان در هر آب و هوایی که دوست دارید تحمل کنید استفاده کنید. در حالی که ممکن است با کاهش دما در خارج از خانه مشکل بیشتری برای گرم شدن داشته باشند، کباب کردن در تمام طول سال در همه مناطق به جز قطب شمال امکان پذیر است. همین امر در مورد باران و برف نیز صدق می کند - اگر بتوانید آن را تحمل کنید، گریل شما نیز می تواند آن را تحمل کند.
فقط به خاطر داشته باشید که قبل از پوشاندن مجدد هر گونه رطوبت را پاک کنید تا از زنگ زدگی جلوگیری شود.
به سختی می توان گفت که آیا هر یک در اینجا برنده است یا خیر، اما در کل، ما ترجیح می دهیم که مهمانی را به داخل خانه ببریم، زمانی که هوا به هر حال خراب است.
شما ممکن است علاقه مند باشید…
نگاهی به کوره های گاز طبیعی
بهترین ترکیب گریل و دودی
تعمیر و نگهداری مورد نیاز است
مراقبت از یک گریل برقی یک تکه کیک است. آن را خشک نگه دارید و سطوح پخت و پز را پاک کنید. بسیاری از آنها روکش های نچسب دارند تا زباله ها را به سرعت پاک کنند و حتی ممکن است بتوانید رنده یا صفحه اجاق را به طور کامل جدا کنید.
گریل گاز، اگرچه مراقبت از آن سخت نیست، اما نیاز به توجه بیشتری دارد. شما باید بقایای غذا را بسوزانید و خراش دهید، رطوبت را پاک کنید، اتصالات گاز را بررسی کنید، مطمئن شوید مشعل ها سالم و سالم هستند، مراقب زنگ زدگی و حتی تارهای عنکبوت در لوله ها باشید (به طور جدی).
خیلی زیاد به نظر می رسد، اما آنقدرها هم مهم نیست - فقط بیشتر از آن چیزی است که در یک کوره برقی با آن سروکار دارید
هزینه اولیه برای خرید
برخی از گریل های برقی خوب با قیمت های بسیار پایین در دسترس هستند، برخی با قیمت کمتر از 100 دلار. حتی برخی از بهترین های موجود در بازار، چیزی بیشتر از یک کباب پز گازی مناسب برای شما به ارمغان نمی آورد. برخی از مدلهای فوقالعاده و درجه یک تجاری وجود دارند که تا 1000 دلار قیمت دارند، اما تعداد کمی از ما به چنین تجهیزاتی نیاز داریم.
سطح پایین برای کوره های گاز کمی بالاتر از برق است، اما انتخاب های بسیار بیشتری وجود دارد. اگر اینقدر تمایل دارید، البته میتوانید هزاران دلار برای یک گازسوز خرج کنید – اما بیشتر ما اینطور نیستیم.
برتری دادن به برق برای هزینه راه اندازی، اما ما این را یک معامله شکن نمی نامیم.
هزینه جاری برای اجرا
هزینه راه اندازی گریل برقی بسته به میزان هزینه برق شما متفاوت است. به عنوان مثال، اگر روی پنل های خورشیدی کار می کنید، هزینه ای برای شما نخواهد داشت. خیلی دلنشین!
اکنون، برای ما که در شبکه هستیم، باید هزینه وصل کنیم. اگر از یک گریل متوسط استفاده می کنید و 15 سنت به ازای هر کیلووات ساعت (کیلووات ساعت) می پردازید، حدود 0.25 دلار در ساعت برای شما هزینه خواهد داشت. در حین پخت و پز نه خیلی بد.
بسته به اینکه لوله چقدر باید کار کند، نصب قلاب گاز طبیعی می تواند از متوسط تا بسیار گران باشد. با این حال، پس از ورود، سوخت هزینه زیادی ندارد. انتظار دارید حدود 0.15 دلار در ساعت بپردازید.
پروپان گران ترین گزینه از این سه گزینه است. ارقام واقعی به BTU شما بستگی دارد، اما حدود 0.60 دلار در ساعت. یک برآورد منطقی است
هیچ کدام از اینها مبالغ زیادی نیستند، اما اگر هزینه نصب را نادیده بگیرید، گاز طبیعی مقرون به صرفه ترین است.
محبوبیت و جامعه
اگر یک کباب پز برقی بخرید، به یک باشگاه نخبگان ملحق شده اید - اگر بیش از 100 میلیون نفر را که صاحب کباب پزهای سرپوشیده جورج فورمن هستند حذف کنید!
کوره های برقی به لطف راحتی و روشی که در سبک زندگی مدرن قرار می گیرند قطعا در حال افزایش هستند. حیاط نداره؟ مشکلی نیست! با این حال، تقریباً جامعه یا منابعی برای حمایت از سفر شما وجود ندارد. اما، با توجه به اینکه استفاده از آنها چقدر آسان است، شاید این مهم نباشد؟
گریل های گازی اما بسیار محبوب هستند. آنها در هر شکل و اندازه ای هستند و برای همه از مجرد گرفته تا خانواده های پرجمعیت عالی هستند. گروه ها و وب سایت های رسانه های اجتماعی زیادی وجود دارند که می توانید برای حمایت، تشویق و مشاوره به آنها مراجعه کنید.
خلاصه گریل برقی – و چه کسی باید یکی بخرد؟
برای کباب کردن برقی شارژ شده اید؟ با این چک لیست مشورت کنید و ببینید آیا برای شما مناسب است یا خیر.
آنچه ما دوست داریم
هیچ وقت سوخت تمام نمی شود
آسان برای کار و تمیز کردن
امکان استفاده در داخل خانه
ارزان برای اجرا
آنچه ما دوست نداریم
بدون برق نمی توان آشپزی کرد
نمی تواند طعم واقعی ذغالی یا دودی ایجاد کند
به سختی می توان یکی با منطقه پخت و پز بزرگ پیدا کرد
کباب کردن و برشته کردن 2 منطقه امکان پذیر نیست
آنها برای چه کسانی مناسب تر هستند؟
کباب پزهای گاه به گاه
افراد با محدودیت در کباب کردن (آپارتمان ها، آپارتمان ها، خانه های شهری)
افرادی که طعم دود یا ذغال را دوست ندارند
شما ممکن است گاز را ترجیح دهید اگر…
شما طعم دودی را ترجیح می دهید
میخواهید گزینههای بیشتری مانند برشته کردن داشته باشید
دوست دارید برای جمعیت کباب کنید
خلاصه گریل گاز – و چه کسی باید یکی بخرد؟
مردی که غذا را روی یک کباب پز در فضای باز می چرخاند
برای زدن گاز آماده اید؟ در اینجا ابتدا چند نکته وجود دارد که باید به آن فکر کنید.
آنچه ما دوست داریم
به سرعت گرم می شود
گزینه های بسیار بیشتری برای کباب کردن (مانند کباب کردن و کباب کردن 2 منطقه ای)
دود واقعی و طعم کبابی را اضافه می کند
می تواند در هر شرایط آب و هوایی در خارج از خانه طبخ کند
آنچه ما دوست نداریم
پروپان تمام می شود و باید تعویض شود
گاز طبیعی برای اتصال گران است
تعمیر و نگهداری بیشتر مورد نیاز است
معمولاً به اندازه کوره های برقی قابل حمل نیست
آنها برای چه کسانی مناسب تر هستند؟
افرادی که از قبل اتصال گاز دارند
هر کسی که از طعم واقعی کباب لذت می برد
خانواده ها یا گروه های بزرگ
شما ممکن است برق را ترجیح دهید اگر…
شما مجاز به آشپزی با گاز در محل زندگی خود نیستید
شما طعم «پاک تر» را به غذای خود ترجیح می دهید
گاهی اوقات دوست دارید در خانه آشپزی کنید
… یک برگ گریل.
و این نگاه ما به کوره های برقی در مقابل گاز را کامل می کند. چه کسی ایستاده مانده است؟
هر دو نوع یک تجربه کباب کردن منحصر به فرد را ارائه می دهند، اما با توجه به انتخاب، ما هر بار گاز مصرف می کنیم.
کیفیت غذا، که ما آن را مهمترین فاکتور می دانیم، بسیار بهتر از کباب پز گازی است. اگر روی حصار هستید و فضای لازم برای استفاده ایمن از آن را دارید، ما یک گریل گازی را به جای برقی توصیه می کنیم.
توجه داشته باشید که اگر گاز گزینه ای نیست، یا واقعاً می خواهید فرصتی برای پختن بدون نگرانی در فضای باز عالی داشته باشید، یک کباب پز برقی می تواند یک سرمایه گذاری مفید باشد. برای برخی، این ممکن است بهترین یا حتی تنها انتخاب باشد. بین کباب کردن برقی و (قلع!) اصلاً کباب نشدن، بدیهی است که ما برقی را انتخاب خواهیم کرد!
اکنون که می دانید چه نوع کباب پز برای شما بهترین است، ما دعوت نامه ای را برای بررسی بقیه سایت ارسال می کنیم. ما پاسخ هایی برای سوالات کباب کردنی داریم که هرگز نمی دانستید دارید. و اگر پاسخی نمیبینید، از طریق ایمیل، شبکه اجتماعی یا فرم آنلاین ما با ما تماس بگیرید و ما آن را برای شما دریافت خواهیم کرد.
از خواندن متشکریم - حالا بروید کوره خود را تهیه کنید!
استیک، ذرت و سایر اقلام روی یک گریل گازی بزرگ