کباب و باربکیو

  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

مقایسه باربیکیو گازی و برقی (قسمت دوم)

08 آبان 1400 توسط negar molarazi

در قسمت قبل دو نوع باربیکیو گازی و برقی را با هم مقایسه کردیم. امروز قصد داریم به ادامه بحث بپردازیم.
شما می توانید انواع باربیکیو آجری و باربیکیو آپارتمانی را از باربیکیو مهر خریداری کنید.


ظرفیت پخت و پز
بزرگ‌ترین کوره‌های برقی همچنان کوچک هستند. انتظار نداشته باشید که بیش از 240 اینچ مربع سطح پخت و پز پیدا کنید. این برای یک زوج، یک خانواده بسیار کوچک، یا شاید چند جوانه در دم یا کمپینگ خوب است. اما انتظار نداشته باشید که میزبان یک حیاط خلوت محله با باربیکیو با برقی باشید.
 
از سوی دیگر، کوره های گازی در طیف وسیعی از اندازه های بسیار کوچک تا بسیار بسیار بزرگ هستند. شما می توانید واحدهای جمع و جور، یا آنهایی که برای یک خانواده کوچک مناسب هستند، مانند وسایل برقی تهیه کنید. اما، اگر به بیش از 600 اینچ مربع فضای پخت و پز نیاز دارید (به طور همزمان 20 همبرگر را در نظر بگیرید)، پس گاز گریل شماست.
 
قابلیت اطمینان
این مقوله تقریباً به «آنچه را که برای آن پرداخت می کنید، دریافت می کنید» خلاصه می شود.
 
برخی از شرکت‌های بسیار معتبر تولید کباب‌پزهای برقی از جمله جورج فورمن، وبر و کویزینارت وجود دارند. ما انتظار نداریم مشکلات زیادی را با نام هایی از این دست ببینیم.
 
در مورد کوره های گاز هم همینطور. با یک نام خوب پیش بروید و احتمال اینکه مشکلی برای شما پیش بیاید به حداقل می رسد.
 
اگر مشکلی پیش بیاید (و این همیشه امکان پذیر است، مهم نیست که چه چیزی خریداری می کنید)، تعمیر کباب پز گاز بسیار ارزان تر و آسان تر خواهد بود.
 
دسترسی به قطعات آسان است و معمولاً توسط مالک قابل تعویض است. گریل های برقی به راحتی قابل سرویس نیستند، به خصوص اگر در ترموستات یا هر چیز الکترونیکی مشکلی وجود داشته باشد.
اثرات بد آب و هوا
خب این یکی جالبه
 
رک و پوست کنده، شما نمی توانید از کوره برقی در خارج از منزل در هر نوع آب و هوای بد استفاده کنید. بارندگی و برق‌رسانی قرار نیست با هم باشند، و قطعات الکترونیکی نیز برای سرمای شدید ساخته نشده‌اند.
 
با این حال، کاری که می توانید انجام دهید این است که گریل برقی خود را به گاراژ یا احتمالاً حتی در آشپزخانه ببرید، زیرا بسیاری از مدل ها را می توان در داخل خانه استفاده کرد، زیرا هیچ بخار مضری منتشر نمی کنند و حداقل دود ایجاد می کنند.
 
کوره های گاز را می توان در هر آب و هوایی که دوست دارید تحمل کنید استفاده کنید. در حالی که ممکن است با کاهش دما در خارج از خانه مشکل بیشتری برای گرم شدن داشته باشند، کباب کردن در تمام طول سال در همه مناطق به جز قطب شمال امکان پذیر است. همین امر در مورد باران و برف نیز صدق می کند - اگر بتوانید آن را تحمل کنید، گریل شما نیز می تواند آن را تحمل کند.
 
فقط به خاطر داشته باشید که قبل از پوشاندن مجدد هر گونه رطوبت را پاک کنید تا از زنگ زدگی جلوگیری شود.
 
به سختی می توان گفت که آیا هر یک در اینجا برنده است یا خیر، اما در کل، ما ترجیح می دهیم که مهمانی را به داخل خانه ببریم، زمانی که هوا به هر حال خراب است.
 
شما ممکن است علاقه مند باشید…
نگاهی به کوره های گاز طبیعی
بهترین ترکیب گریل و دودی
تعمیر و نگهداری مورد نیاز است
مراقبت از یک گریل برقی یک تکه کیک است. آن را خشک نگه دارید و سطوح پخت و پز را پاک کنید. بسیاری از آنها روکش های نچسب دارند تا زباله ها را به سرعت پاک کنند و حتی ممکن است بتوانید رنده یا صفحه اجاق را به طور کامل جدا کنید.
 
گریل گاز، اگرچه مراقبت از آن سخت نیست، اما نیاز به توجه بیشتری دارد. شما باید بقایای غذا را بسوزانید و خراش دهید، رطوبت را پاک کنید، اتصالات گاز را بررسی کنید، مطمئن شوید مشعل ها سالم و سالم هستند، مراقب زنگ زدگی و حتی تارهای عنکبوت در لوله ها باشید (به طور جدی).
 
خیلی زیاد به نظر می رسد، اما آنقدرها هم مهم نیست - فقط بیشتر از آن چیزی است که در یک کوره برقی با آن سروکار دارید
هزینه اولیه برای خرید
برخی از گریل های برقی خوب با قیمت های بسیار پایین در دسترس هستند، برخی با قیمت کمتر از 100 دلار. حتی برخی از بهترین های موجود در بازار، چیزی بیشتر از یک کباب پز گازی مناسب برای شما به ارمغان نمی آورد. برخی از مدل‌های فوق‌العاده و درجه یک تجاری وجود دارند که تا 1000 دلار قیمت دارند، اما تعداد کمی از ما به چنین تجهیزاتی نیاز داریم.
 
سطح پایین برای کوره های گاز کمی بالاتر از برق است، اما انتخاب های بسیار بیشتری وجود دارد. اگر اینقدر تمایل دارید، البته می‌توانید هزاران دلار برای یک گازسوز خرج کنید – اما بیشتر ما اینطور نیستیم.
 
برتری دادن به برق برای هزینه راه اندازی، اما ما این را یک معامله شکن نمی نامیم.
 
هزینه جاری برای اجرا
هزینه راه اندازی گریل برقی بسته به میزان هزینه برق شما متفاوت است. به عنوان مثال، اگر روی پنل های خورشیدی کار می کنید، هزینه ای برای شما نخواهد داشت. خیلی دلنشین!
 
اکنون، برای ما که در شبکه هستیم، باید هزینه وصل کنیم. اگر از یک گریل متوسط ​​استفاده می کنید و 15 سنت به ازای هر کیلووات ساعت (کیلووات ساعت) می پردازید، حدود 0.25 دلار در ساعت برای شما هزینه خواهد داشت. در حین پخت و پز نه خیلی بد.
 
بسته به اینکه لوله چقدر باید کار کند، نصب قلاب گاز طبیعی می تواند از متوسط ​​تا بسیار گران باشد. با این حال، پس از ورود، سوخت هزینه زیادی ندارد. انتظار دارید حدود 0.15 دلار در ساعت بپردازید.
 
پروپان گران ترین گزینه از این سه گزینه است. ارقام واقعی به BTU شما بستگی دارد، اما حدود 0.60 دلار در ساعت. یک برآورد منطقی است
 
هیچ کدام از اینها مبالغ زیادی نیستند، اما اگر هزینه نصب را نادیده بگیرید، گاز طبیعی مقرون به صرفه ترین است.
 
محبوبیت و جامعه
اگر یک کباب پز برقی بخرید، به یک باشگاه نخبگان ملحق شده اید - اگر بیش از 100 میلیون نفر را که صاحب کباب پزهای سرپوشیده جورج فورمن هستند حذف کنید!
 
کوره های برقی به لطف راحتی و روشی که در سبک زندگی مدرن قرار می گیرند قطعا در حال افزایش هستند. حیاط نداره؟ مشکلی نیست! با این حال، تقریباً جامعه یا منابعی برای حمایت از سفر شما وجود ندارد. اما، با توجه به اینکه استفاده از آنها چقدر آسان است، شاید این مهم نباشد؟
 
گریل های گازی اما بسیار محبوب هستند. آنها در هر شکل و اندازه ای هستند و برای همه از مجرد گرفته تا خانواده های پرجمعیت عالی هستند. گروه ها و وب سایت های رسانه های اجتماعی زیادی وجود دارند که می توانید برای حمایت، تشویق و مشاوره به آنها مراجعه کنید.
 
خلاصه گریل برقی – و چه کسی باید یکی بخرد؟
برای کباب کردن برقی شارژ شده اید؟ با این چک لیست مشورت کنید و ببینید آیا برای شما مناسب است یا خیر.
 
آنچه ما دوست داریم
هیچ وقت سوخت تمام نمی شود
آسان برای کار و تمیز کردن
امکان استفاده در داخل خانه
ارزان برای اجرا
آنچه ما دوست نداریم
بدون برق نمی توان آشپزی کرد
نمی تواند طعم واقعی ذغالی یا دودی ایجاد کند
به سختی می توان یکی با منطقه پخت و پز بزرگ پیدا کرد
کباب کردن و برشته کردن 2 منطقه امکان پذیر نیست
آنها برای چه کسانی مناسب تر هستند؟
کباب پزهای گاه به گاه
افراد با محدودیت در کباب کردن (آپارتمان ها، آپارتمان ها، خانه های شهری)
افرادی که طعم دود یا ذغال را دوست ندارند
شما ممکن است گاز را ترجیح دهید اگر…
شما طعم دودی را ترجیح می دهید
می‌خواهید گزینه‌های بیشتری مانند برشته کردن داشته باشید
دوست دارید برای جمعیت کباب کنید
خلاصه گریل گاز – و چه کسی باید یکی بخرد؟
مردی که غذا را روی یک کباب پز در فضای باز می چرخاند
برای زدن گاز آماده اید؟ در اینجا ابتدا چند نکته وجود دارد که باید به آن فکر کنید.
 
آنچه ما دوست داریم
به سرعت گرم می شود
گزینه های بسیار بیشتری برای کباب کردن (مانند کباب کردن و کباب کردن 2 منطقه ای)
دود واقعی و طعم کبابی را اضافه می کند
می تواند در هر شرایط آب و هوایی در خارج از خانه طبخ کند
آنچه ما دوست نداریم
پروپان تمام می شود و باید تعویض شود
گاز طبیعی برای اتصال گران است
تعمیر و نگهداری بیشتر مورد نیاز است
معمولاً به اندازه کوره های برقی قابل حمل نیست
آنها برای چه کسانی مناسب تر هستند؟
افرادی که از قبل اتصال گاز دارند
هر کسی که از طعم واقعی کباب لذت می برد
خانواده ها یا گروه های بزرگ
شما ممکن است برق را ترجیح دهید اگر…
شما مجاز به آشپزی با گاز در محل زندگی خود نیستید
شما طعم «پاک تر» را به غذای خود ترجیح می دهید
گاهی اوقات دوست دارید در خانه آشپزی کنید
… یک برگ گریل.
و این نگاه ما به کوره های برقی در مقابل گاز را کامل می کند. چه کسی ایستاده مانده است؟
 
هر دو نوع یک تجربه کباب کردن منحصر به فرد را ارائه می دهند، اما با توجه به انتخاب، ما هر بار گاز مصرف می کنیم.
 
کیفیت غذا، که ما آن را مهمترین فاکتور می دانیم، بسیار بهتر از کباب پز گازی است. اگر روی حصار هستید و فضای لازم برای استفاده ایمن از آن را دارید، ما یک گریل گازی را به جای برقی توصیه می کنیم.
 
توجه داشته باشید که اگر گاز گزینه ای نیست، یا واقعاً می خواهید فرصتی برای پختن بدون نگرانی در فضای باز عالی داشته باشید، یک کباب پز برقی می تواند یک سرمایه گذاری مفید باشد. برای برخی، این ممکن است بهترین یا حتی تنها انتخاب باشد. بین کباب کردن برقی و (قلع!) اصلاً کباب نشدن، بدیهی است که ما برقی را انتخاب خواهیم کرد!
 
اکنون که می دانید چه نوع کباب پز برای شما بهترین است، ما دعوت نامه ای را برای بررسی بقیه سایت ارسال می کنیم. ما پاسخ هایی برای سوالات کباب کردنی داریم که هرگز نمی دانستید دارید. و اگر پاسخی نمی‌بینید، از طریق ایمیل، شبکه اجتماعی یا فرم آنلاین ما با ما تماس بگیرید و ما آن را برای شما دریافت خواهیم کرد.
 
از خواندن متشکریم - حالا بروید کوره خود را تهیه کنید!
 
استیک، ذرت و سایر اقلام روی یک گریل گازی بزرگ
 
 

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

12 اشتباهی که هنگام گریل کردن انجام می دهید (قسمت سوم)

01 آبان 1400 توسط negar molarazi

در دو مقاله قبل درباره 8 اشتباه رایجی که افراد در هنگام گریل کردن و استفاده از باربیکیو مرتکب می شوند را با هم مرور کردیم. امروز و در این مقاله درباره 4 اشتباه باقیمانده با هم صحبت خواهیم کرد.

شما می توانید انواع باربیکیو آپارتمانی و باربیکیو آجری را فروشگاه باربیکیو مهر تهیه کنید.
 
اشتباه شماره 9: سس کباب را خیلی زود اضافه می کنید!
تفکر: من این مکنده را با چندین لایه سس باربیکیو رنگ می کنم و اجازه می دهم هر کدام بپزد ، زیرا به همه چیز طعم بیشتری می بخشد.
 
واقعیت: سس باربیکیو شروع به سوختن می کند و قبل از اینکه گوشت شما به پایان برسد بسیار تند می شود. مهمانان شما قبل از اضافه کردن سس اضافی مستقیم از بطری برای پوشاندن آن تلخی ، لایه دوده سیاه مرغ را از بین می برند ، اما فایده ای ندارد. تلخی می ماند. همه. شب طولانی.
 
راه حل: سس باربیکیو به هر میزان زود هنگام آن نفوذ می کند. حداکثر این یک درمان سطحی است ، به این معنی که می توانید آن را تا پایان پخت اضافه کنید و همچنان به همان اندازه طعم آن را بدون خطر سوختن آن بدست آورید. اگر از سس کبابی شیرین استفاده می کنید ، تا پنج تا 10 دقیقه آخر پخت منتظر بمانید تا با قلم مو روی گوشت شما رنگ شود.
 
اشتباه شماره 10: خیلی چیزهای مختلف را همزمان می پزید
تفکر: برخی از افراد مرغ را دوست دارند ، برخی دیگر سوسیس و کالباس ، برخی دیگر همبرگر را دوست دارند ، چرا آنها را یکباره نپزیم؟
 
واقعیت: برگرهای شما بیش از حد پخته می شوند ، مرغ شما نپخته است ، همه چیز به طور متقاطع آلوده است و هیچ چیز آنطور که باید خوب نیست.
 
راه حل: سعی کنید هر بار یک نوع غذا را کباب کنید ، اما روی میخکوب کردن آن تمرکز کنید. حرارت زیاد مورد نیاز شما برای همبرگرها یا استیک های کاملا سرخ شده با حرارت کم و آهسته مورد نیاز برای مرغ یا سوسیس متفاوت است. هنگامی که میزبان آشپزی هستم ، قبل از رفتن به غذای دیگر ، روی پخت یک نوع گوشت تمرکز می کنم و مطمئن می شوم که غذاهای جانبی و تنقلات فراوانی برای افرادی که غذای خاصی را دوست ندارند دارم. در حال حاضر آشپزی می کنم در نتیجه غذای بهتر و مهمانان شادتر در اطراف وجود دارد.
 
اشتباه شماره 11: شما گوشتان را فشار می دهید تا بفهمید آیا پخته شده است
تفکر: من آن بچه ها را در تلویزیون دیده ام که استیک خود را با انگشت خود می زنند تا ببینند این کار انجام شده است یا خیر ، این باید به شیوه ای باشد که حرفه ای ها انجام می دهند. شما مته را می شناسید. انگشت سبابه خود را روی انگشت شست خود نگه دارید و با دست دیگر توپ انگشت شست خود را فشار دهید. این همان چیزی است که احساس نادر می کند. انگشت وسط خود را بگیرید و آن متوسط ​​است. انگشت سوم خود را بگیرید و این خوب انجام شده است.
 
واقعیت: شما احتمالاً حرفه ای نیستید ، به این معنی که احتمالاً صدها یا هزاران استیک لازم برای تنظیم دقیق انگشت تست خود را نپخته اید. استیک شما به خوبی یا خام به پایان می رسد.
راه حل: کل تست پوک را فراموش کنید. در ابتدا ، افراد مختلف دارای انگشتان متفاوت ، دست های متفاوت ، مجموعه های کاملاً متفاوت از کالیبراسیون هستند. نه تنها این ، بلکه استیک های مختلف همه احساس می کنند ، خوب ، متفاوت است. بدون تجربه و تجربه زیاد ، هیچ راهی وجود ندارد که بتوان با اطمینان گفت که استیک شما با زدن آن کار شده است یا خیر. می دانید چه چیزی قابل اعتماد است؟ دماسنج. برای خود Thermapen یا پسر عموی ارزان قیمت Thermopop تهیه کنید و برای همیشه با گوشت بیش از حد پخته یا نیم پز خداحافظی کنید.
 
اشتباه شماره 12: به زودی غذایتان را سرو می کنید
تفکر: گوشت داغ است ، مهمانان من گرسنه هستند ، بیایید همین حالا این غذا را روی میز بیاوریم.
 
واقعیت: خوردن استیک خیلی داغ نه تنها باعث سوزاندن دهان مهمانان شما می شود ، بلکه باعث می شود گوشت سیلابی از آب میوه ها را که در سراسر تخته یا بشقاب بریده می شود ، آزاد کند.
 
راه حل: بگذارید گوشت شما چند دقیقه قبل از سرو از گریل خارج شود. این باعث می شود آب میوه های داخلی غلیظ شده و توزیع مجدد شود ، که به نوبه خود میزان نشتی را که پس از برش خوردن در آنها ایجاد می شود ، کاهش می دهد. بنابراین دوست دارید وقتی گوشت خود را سرو می کنید ، گرم و سوزناک باشد؟ مشکلی نیست: گوشت خود را طبق معمول استراحت دهید ، سپس درست قبل از سرو آن را در بالاترین درجه حرارت ممکن روی گریل خود به مدت 30 ثانیه در هر طرف برگردانید. در نهایت با گوشت کاملاً استراحت شده و آبدار و یک پوسته ترد خوب و خش دار به پایان خواهید رسید.
 
منبع: https://www.seriouseats.com/grilling-mistakes-and-how-to-avoid-them

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

12 اشتباهی که هنگام گریل کردن انجام می دهید (قسمت دوم)

28 مهر 1400 توسط negar molarazi

در قسمت قبل 4 اشتباه رایج در هنگام گریل کردن را با هم بررسی کردیم. امروز نیز در ادامه به مرور 4 عامل و اشتباه دیگر که در هنگام باربیکیو کردن ممکن است مرتکب شوید را با هم مرور خواهیم کرد. با باربیکیو مهر همراه باشید:

خرید انواع آتشدان و بهترین مارک دستگاه گریل از باربیکیو مهر
 
اشتباه شماره 5: بیش از حد از گرمای مستقیم استفاده می کنید
تفکر: من مثل گوشت هستم. من مثل آتش. من مثل گوشت بزرگ با آتش بزرگ. هرچه آتش بزرگتر باشد ، ترش و زغالی بهتر و گوشت خوشمزه تر است.
 
واقعیت: آتش شما بسیار داغ است و استیک شما در خارج شروع به سوختن می کند ، حتی قبل از اینکه در مرکز به ندرت شروع شود. شما ناامیدانه به دنبال مکانی برای انتقال آن می گردید اما کل کباب پز شما به اندازه سطح هشتم جهنم داغ است.
 
راه حل: برای خود آتش دو منطقه ای بسازید. در کوره ذغال سنگ ، این بدان معناست که ذغال ها را به طور مساوی فقط در زیر نیمی از کباب پز توزیع کرده و نصف دیگر را خالی کرده یا با یک لایه بسیار بسیار نازک ذغال پوشانده شده است. در کوره گاز به این معنی است که مشعل ها را از یک طرف روشن کرده و طرف دیگر را خاموش کرده یا روی حرارت بسیار کم قرار می دهد. با دو منطقه شما کنترل بیشتری بر آشپزی خود دارید. گوشت و سبزیجات را روی قسمت داغ قرار دهید تا سریع سرخ شود یا برای پخت ملایم آنها را به طرف سردتر منتقل کنید. با گوشت خود در طرف سرد کباب پز و گریل پوشانده شده ، حتی می توانید در داخل آن فضایی شبیه کوره ایجاد کنید تا تکه های بزرگ گوشت را مانند کباب پز یا یک بره کباب کنید.
 
اطلاعات بیشتر در مورد آتش سوزی های دو منطقه ای را در راهنمای کباب ما در اینجا بخوانید.
 
اشتباه شماره 6: با آن درپوش به آینده ادامه می دهید
تفکر: آیا هنوز تمام شده است؟ … خیر. آیا هنوز انجام شده است؟ … خیر. آیا هنوز انجام شده است؟ … خیر. آیا هنوز کار تمام شده است؟ … می دانید در مورد چه چیزی صحبت می کنم. آن خواسته شکست ناپذیر و غیرقابل مقاومت شما را مجبور می کند تا آن تکه گوشت خوک بزرگ را بررسی کنید.
 
واقعیت: بلند کردن مکرر درپوش با گریل گازی باعث از دست رفتن حرارت آن می شود و غذا را تفت داده و با سرعت بیشتری پخته می شود. بلند کردن مکرر با یک کوره ذغال سنگ برعکس عمل می کند و اکسیژن را وارد می کند که باعث می شود ذغال ها داغتر از آنچه می خواهید بپیچند و در نتیجه گوشت سوخته شود.
 
راه حل: صبور باشید! تلنگر زدن همبرگرها یا استیک های خود چند بار هنگام پخت جرم نیست ، اما فقط به خاطر داشته باشید که هر بار که درب را باز و بسته می کنید ، ناهماهنگی هایی را به دمای پخت و پز خود اضافه می کنید. این قانون اساسی را به خاطر بسپارید: اگر در حال پخت و پز روی یک کوره گاز هستید ، بازکردن درب آن باعث سردتر شدن آن می شود. اگر در حال پختن روی کوره ذغال سنگ هستید ، بازکردن درب آن باعث گرم شدن آن می شود.
 
اشتباه شماره 7: شما فکر می کنید که شعله های زیبا برای طعم دادن به گوشت عالی است
تفکر: تفاوت بین آشپزی در محیط داخلی و آشپزی در بیرون این است که آتش زنده درست است؟ بنابراین باید خوب باشد که اجازه دهید همبرگرها و استیک های شما در آتش شعله ور شوند.
 
واقعیت: شعله های آتش که گوشت شما را در بر می گیرد در نهایت رسوبات دودی و طعم بدی روی سطح غذای شما می گذارد. شعله های کوچک و جرقه های جزئی مشکلی ندارند ، اما شما قطعا نمی خواهید این آتش قبل از شما استیک شما را لیس بزند.
 
راه حل: آتش سوزی به سه چیز نیاز دارد: سوخت ، انرژی و اکسیژن. به طور کلی چربی سوزی از گوشت شما خارج می شود و بر روی ذغال سنگ یا کوره های گریل زیر آتش می گیرد و باعث سوخت می شود. حذف چربی اضافی می تواند به کاهش برخی از مشکلات کمک کند ، اما واقعیت این است که با یک استیک مرمر خوب یا یک برگر آبدار خوب ، می خواهید آن چربی از ابتدا وجود داشته باشد. در صورتی که غذاهای زیادی را همزمان نمی پزید ، ساده ترین راه کنترل این است که به سادگی گوشت را از طرف داغ خارج کرده و به طرف سرد کباب پز بریزید تا زمانی که شعله ور شدن آن فروکش کند و سپس آن را به دقت برگردانید.
 
اما اگر کباب پز شما آنقدر پر باشد که بتواند همه چیز را به طور موثری تغییر دهد؟ این سناریو دو گزینه پیش روی شما می گذارد: کاهش انرژی در سیستم یا قطع اکسیژن. ریختن آب از یک بطری اسپری در جرقه های کوچک ، کار خوبی را در کاهش انرژی انجام می دهد-این انرژی که در عوض به تغذیه شعله می پرداخت ، به تبخیر آب می انجامد. اما این یک روش خوب برای اسپری کردن دوده اضافی یا بدتر ، پخش شدن در اطراف چربی است ، که باعث تشدید مشکل شعله ور شدن می شود.
 
بهتر است به سادگی آنچه را که باید انجام دهید انجام دهید: درب آن را ببندید و منبع اکسیژن را قطع کنید. چند لحظه با درب و دریچه های بسته باید شعله را خاموش کنید.
 
اشتباه شماره 8: فکر می کنید دریچه ها برای تزئین هستند
تفکر: این چیزهای کوچک کج و معوج چه تاثیری می تواند بر شعله هم اندازه من داشته باشد؟
 
واقعیت: تنظیم موقعیت دریچه ها بهترین راه برای کنترل جریان اکسیژن و گرما در کوره ذغال سنگ است.
 
راه حل: دسترسی به اکسیژن می تواند تأثیر بسزایی در میزان کارآمد احتراق ذغال سنگ شما داشته باشد. بیش از حد و آنها می توانند به شعله های دوده زا فوران کنند. خیلی کم و خودشان را خفه می کنند. از دریچه های تحتانی و فوقانی روی کوره ذغال سنگ می توانید برای تنظیم جریان اکسیژن استفاده کنید و در نتیجه حرارت ایجاد شده در داخل کوره را تنظیم کنید. آیا مرغ ، دنده یا سینه را روی حرارت غیر مستقیم کم و آهسته می پزید؟ آن دریچه ها را بسته نگه دارید. سیر کردن قسمت بیرونی استیک بزرگ یا برگر؟ آنها را باز نگه دارید تا گرمای بیشتر تشویق شود (فقط اجازه ندهید آن شعله ها گوشت را لیس بزنند!).
 
موقعیت نسبی دریچه های بالا و پایین نیز می تواند تفاوت ایجاد کند! من دوست دارم دریچه های خود را با دریچه پایینی در طرف مقابل غذا و دریچه های درب را مستقیماً بالای غذا قرار دهم تا جریانات جابجایی را در داخل ترویج دهم که هوای گرم را به طور موثر و بالا و اطراف غذا بطور موثرتری جذب می کند.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

یک دستگاه باربیکیو معمولا چقدر عمر می کند؟

20 مهر 1400 توسط negar molarazi

قابلیت اطمینان گریل یکی از رایج ترین موضوعاتی است که مشتریان ما در هنگام خرید گریل جدید از ما در مورد آن سوال می کنند. مطمئناً منطقی است که آنها نگران مدت زمان ماندگاری آن (یا چقدر باید باشد؟) باشند ، مخصوصاً اگر قصد دارید مقدار قابل توجهی پول خرج کنید ، یا به دنبال ساختن آشپزخانه ای در فضای باز با مطابقت هستید. تجهیزات جانبی.

صرف نظر از اینکه یک باربیکیو آپارتمانی دارید یا باربیکیو آجری؛ خوب است بدانید که هر باربیکیو یک عمری دارد. در ادامه این مقاله با باربیکیو مهر همراه باشید.

گریل یک سرمایه گذاری است به همان شیوه ای که لوازم خانگی دارد - شما پول خود را صرف چیزی می کنید که امیدوارید با نگهداری نسبتاً جزئی دوام بیاورد. این امر به ویژه هنگام ساخت آشپزخانه در فضای باز صادق است. شما نمی خواهید اجاق گاز خود را عوض کنید. یافتن جایگزین می تواند یک کار دلهره آور باشد ، به ویژه اگر نام تجاری که انتخاب کرده اید خارج از تجارت است یا دیگر از کوره شما پشتیبانی نمی کند. بازار کبابی ساخته شده با لوازم داخلی بسیار متفاوت است. با یک دستگاه داخلی ، اجاق گاز 30 اینچی بدون توجه به مارکی که انتخاب می کنید یکسان است. این امر در صنعت لوازم خانگی بیرونی صدق نمی کند. به عنوان مثال ، در کل مارک های مختلف ممکن است یکسان باشد. برای ساخت در کوره شما ضروری است. عرض ، عمق و ارتفاع با تولید کننده متفاوت است. بنابراین با این کار ، مطمئن شوید که یک تولید کننده با دوام را انتخاب می کنید.

 

پاسخ کوتاه مدت زمان ماندگاری کباب شما بین 2 تا 25 سال یا بیشتر است. ما می دانیم ، می دانیم - این طیف بسیار وسیعی است. دلایل زیادی وجود دارد که چرا یک کباب پز فقط 2 سال و دیگری بیش از 25 سال دوام می آورد. سوالات زیادی وجود دارد که می تواند مطرح شود ، و ما می خواهیم به شما در پاسخ به آنها کمک کنیم. چیزی که همه می خواهند بدانند این است که چگونه می توانند تا حد ممکن از پول کباب خود استفاده کنند ، که کاملاً قابل درک است.

 

مدت زمان ماندگاری کباب پز شما بستگی به عوامل زیادی دارد که از منابع مختلف تهیه می شود. از جایی که گریل شما تولید شده است شروع کنید ، چه نوع گریل دارید ، هر چند وقت یکبار از آن استفاده می کنید و چقدر از آن مراقبت می کنید. ما به همه این موارد و موارد دیگر و نکاتی برای افزایش عمر کباب پز می پردازیم.

شما چه نوع کبابی دارید؟
وقتی می پرسیم چه نوع کبابی دارید ، لزوماً در مورد مارک صحبت نمی کنیم (هرچند بسته به مواد و سطح کیفی اجزای فردی که هر مارک از آن استفاده می کند ، می تواند نقش مهمی ایفا کند).
 
پاسخ اصلی که ما در اینجا به دنبال آن هستیم این است: آیا کوره ذغال سنگ یا گاز دارید؟
 
دلیل اهمیت این امر این است که کوره های گازی به سادگی اجزای متحرک یا کاربردی بیشتری دارند. کوره های ذغال سنگ مطمئناً نیاز به تعمیر و نگهداری دارند ، اما به طور کلی اجزای کمتری دارند که به طور منظم نیاز به توجه دارند.
 
نگهداری از یک کوره ذغال سنگ ساده تر است ، به این معنی که افراد بیشتر این کار را انجام می دهند - یا حتی اگر این کار را نکنند ، احتمالاً کوره چند سال (یا بیشتر) زنده می ماند. علاوه بر این ، آنها نیازی به قطعات جایگزین زیادی ندارند ، زیرا این فقط قاب فلزی فیزیکی ، رنده ای است که روی آن می پزید ، سینی هایی که ذغال ، دسته ها و شاید چرخ ها را نگه می دارد.
 
در مورد کوره های گاز ، شما در مورد شعله های آتش ، دریچه های گاز ، دستگیره ها ، چراغ های داخلی ، چراغ های بیرونی (گاهی اوقات در دستگیره ها برای کباب کردن راحت عصرانه وجود دارد) ، سینی های قطره ای ، مشعل ها و سپس البته آتش نشانی فیزیکی (پوشش) کباب کردن
 
با توجه به همه این م componentsلفه ها ، آسان است که ناراحت یا بی حوصله شوید و به سادگی مراقبت های پیشنهادی را انجام ندهید. یا فقط یک بار در فصل انجام دهید.
 
در حالی که انجام یک تمیزکاری کامل در ابتدا و انتهای هر فصل بسیار مهم است ، همچنان باید در طول مدت چکاپ انجام دهید. نه تنها قابلیت اطمینان کباب پز را افزایش می دهد ، بلکه عمر گریل شما را نیز افزایش می دهد و شما و خانواده شما را در امان نگه می دارد.
چقدر خوب از آن مراقبت می کنید؟
ما بخواهیم یا نخواهیم ، بخش بزرگی از قابلیت اطمینان گریل این است که چقدر از آن مراقبت می کنید. (می دانیم ، ممکن است خسته کننده و خسته کننده باشد.)
 
صرف نظر از نوع کوره ای که استفاده می کنید ، همه آنها به برخی از TLC (مراقبت های دوستانه ، برای کسانی که به خاطر نمی آورند) نیاز دارند. به راحتی می توانید گریل خود را به عنوان یک اجاق خود نظافت تصور کنید-شما در دمای بسیار گرم غذا می پزید که همه چیز به سادگی پخته می شود ، درست است؟
 
تا حدودی ، این درست است - باکتری ها نباید در اطراف معلق باشند ، اما می توانند. مراقبت و نگهداری از کباب پز خود را همانطور که وسایل آشپزی خود را در آشپزخانه معمولی خود تمیز می کنید ، در نظر بگیرید. برای سرو سالاد سیب زمینی خود از کاسه ای که مرغ خام در آن مرطوب بود استفاده نمی کنید - حداقل بدون شستن کامل آن.
 
باید به خاطر داشته باشید که وقتی با آتش و غذا کار می کنید ، در خطر آتش سوزی غیر عمدی (مانند چربی یا تجمع چربی) هستید. هر دو آتش و غذا بقایایی را بر جای می گذارند که باید برداشته شوند و دفع شوند. با گذشت زمان ، غذا و ذغال سنگ می توانند روی توری ها چسبیده ، که می توانند به داخل کوره بریزند و گیر کنند.
 
علاوه بر این ، کوره ها معمولاً در خارج ذخیره می شوند ، که این امر آنها را برای احتمال حشرات و خرده های کوچک باز می گذارد. حتی وقتی کوره ها در انبارها یا گاراژها ذخیره می شوند ، بیشتر از خانه های ما در معرض اشکالات قرار می گیرند.
 
روکش گریل می تواند خوب و بد باشد ، صرف نظر از اینکه کباب پز شما داخلی است یا مستقل. خوبی آن این است که به جلوگیری از آب از اجزای سازنده کمک می کند ، علاوه بر اینکه آب و هوای سخت را مستقیماً از کوره شما نمی گیرد. همچنین می تواند به جلوگیری از وارد شدن اجاق گاز به داخل کوره شما کمک کند ، زیرا برداشتن روکش یا کاپوت مشکل تر خواهد بود. بد این است که می تواند رطوبت را به دام اندازد و باعث رشد قالب در کوره شود. ایده خوبی است که پس از طوفان باران روکش را بردارید تا کوره خشک شود و رطوبت را به دام نیندازد.
 
اگر بخواهیم از خرده چوب ها صحبت کنیم ، گاهی اوقات بسیار کوچک (مانند عنکبوت ها) می توانند وارد شکاف های کوچک کوره گاز شما شوند. عنکبوت ها دوست دارند راه خود را در لوله های ونتوری و تارهای ریخته شده که می توانند در جریان گاز به گریل تداخل داشته باشند ، ایجاد کنند. اگر مدتی است از کباب پز خود استفاده نکرده اید - به عنوان مثال ، بعد از یک زمستان طولانی - ایده خوبی است که یک بازرسی و نظافت کامل انجام دهید تا هر چیزی را که ممکن است در سرما در جستجوی سرما باشد ، از آنجا خارج کنید.
چند وقت یکبار از آن استفاده می کنید؟
البته هر چند وقت یکبار از گریل خود استفاده می کنید در ماندگاری آن نقش دارد. اگر فصل کباب کردن شما فقط از آوریل تا اکتبر (اگر احساس ماجراجویی می کنید) طول بکشد و هفته ای یکبار از آن استفاده کنید ، کباب پز شما ممکن است نزدیک به 15 سال دوام بیاورد - به شرطی که در بین استفاده ها از آن به خوبی مراقبت کنید. کسانی که خوش شانس هستند در تمام طول سال کباب کنند ، باید تعمیر و نگهداری بیشتری انجام دهند (تمیز کنند) تا قطعات کوره خود ماندگار شوند!
 
توجه به این نکته ضروری است که استفاده کمتر از گریل شما لزوماً به معنای ماندگاری بیشتر آن نیست. اگر اجازه دهید گریل برای هفته ها بماند و قبل از استفاده آن را تمیز نکنید ، ممکن است مطمئن شوید که کمتر قابل اعتماد است. اجازه می دهد که گریس ماه ها روی سیستم توزیع حرارت شما بماند و از طریق فلز (بدون در نظر گرفتن نوع) از بین برود و عملاً باعث تجزیه این قطعات شود. همچنین نگه داشتن سوراخ های ورودی در اطراف مشعل گریل ، عمر آن را تا حد زیادی افزایش می دهد. ایده خوبی است که هر سال مقداری روان کننده را در اطراف ساقه دریچه گاز خود اسپری کنید. این کار را با برداشتن دستگیره های کنترل خود و پاشیدن روان کننده دور ساقه ها انجام می دهید. این کار آنها را از تصرف باز می دارد.
 
مشعل های خورده یا قطعات زنگ زده به این معنی نیست که کوره شما باید تعویض شود ، اما به این معنی است که باید آن قسمت ها تعویض شوند. ما می توانیم به شما در یافتن قطعات مورد نیاز به راحتی کمک کنیم تا بتوانید عمر کوره خود را افزایش دهید. اما اگر آن را برای تمیز کردن و نگهداری آن باز نکنید ، ممکن است فکر کنید که کوره شکسته است و به یک کوره جدید نیاز دارید.
 

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

بهترین زمان برای خرید یک دستگاه گریل چه موقع است؟

18 مهر 1400 توسط negar molarazi

اخیراً در رابطه با زمان بندی ، سوالات زیادی به دست ما رسیده است. مردم می خواهند ببینند در شرایط فعلی چقدر طول می کشد تا باربیکیو تهیه شود.

در برخی مناطق ، کباب کردن فصلی است و با توجه به اینکه تابستان است و مردم زمان بیشتری را در خارج از خانه می گذرانند ، افزایش می یابد. البته ، BBQ Depot در فلوریدا مستقر است ، بنابراین مشتریان محلی ما در طول سال در حال کباب کردن هستند. هوای سرد ما را به اندازه برخی از مشتریان ما در شمال محدود نمی کند.

باربیکیو مهر انواع باربیکیو آپارتمانی و باربیکیو آجری را با بالاترین کیفیت عرضه می‌کند.

صرف نظر از موقعیت جغرافیایی ، همه تابستان را دوست دارند - اگر نه برای گرما و رطوبت (شاید غیر قابل تحمل) ، پس از آزادی و سرگرمی که فراهم می کند. بچه ها درس نمی خوانند ، مردم به تعطیلات می روند و مهمانی های شنبه شب در اطراف باربیکیوبرگزار می شود. مبالغه آمیز نیست اگر بگوییم تابستان نشانه ای از جادو در خود دارد.

 

تقاضا برای باربیکیومعمولاً در بهار افزایش می یابد و منجر به تابستان می شود. اما امسال تقاضا حتی بیشتر از حد معمول است - و در آستانه بحران زنجیره تامین جهانی ، تابستان امسال چالش های بیشتری را برای ما و مشتریان ایجاد می کند. در نتیجه ، پاسخ به این سوال که بسیار ساده به نظر می رسد ، دیگر ساده نیست.

تاخیر در تولید گریل
در این مرحله - به ویژه در شرایط بحرانی جهانی - به نظر می رسد که هر صنعتی تحت تأثیر نوعی عرضه و تقاضا قرار دارد. صادقانه بگویم ، زنجیره تامین در حال حاضر تحت آزمایش استرس شدید قرار گرفته و نقاط ضعف سیستم را نشان می دهد. مهم است به یاد داشته باشید که این زمانهای بی سابقه ای است که منجر به عوارض فوق العاده ای شده است.
 
هر جنبه ای از زنجیره تأمین به نوعی ، شکل یا شکلی تحت تأثیر این بحران قرار گرفته است ، از ابتدا تا انتها ، صرف نظر از اینکه محصولات در کجا تولید می شوند یا در بازار ارائه می شوند. کارخانه ها مجبور به کاهش تولید شده اند ، برخی صنایع رونق داشته اند ، در حالی که برخی دیگر دچار رکود بزرگ شده اند ، و حمل و نقل فیزیکی کالا یک مشکل بزرگ بوده است.
 
و البته ، این حتی به موضوع فروختن کامل برخی کالاها و تلاش تولیدکنندگان برای جبران خسارت وارد نمی شود.
 
پاسخ دادن به اینکه چقدر طول می کشد تا باربیکیوشما طول بکشد ، دشوار است زیرا تولید کنندگان در تلاش هستند تا با افزایش تقاضا همراه با کمبود مواد اولیه جبران کنند. برخی از تولیدکنندگان سریعتر از سایر محصولات هستند اما می تواند 3 تا 4 ماه طول بکشد. بنابراین بهترین زمان برای خرید باربیکیوشما همین الان است. قرار گرفتن در لیست تولید بسیار زیاد است زیرا روزانه در حال ساخت است. پیش بینی زمان بندی یک مانع بزرگ است زیرا تولیدکنندگان به طور خستگی ناپذیری برای تهیه محصول و تخمین مدت زمان آن تلاش می کنند. این مسئله زمانی مطرح می شود که ممکن است تأخیر در مواد اولیه وجود داشته باشد. تولید کنندگان گریل سخت افزاری برای گریل ، اجزای احتراق ، بریکت های سرامیکی (در صورت وجود کباب پز) ، چراغ ها ، دستگیره ها و غیره تولید نمی کنند. تصور کنید یکی از آن تامین کنندگان شخص ثالث عقب افتاده یا سفارش مجدد پیدا کند. این امر کل روند را عقب می اندازد. بسیاری از مردم از تاخیرها ناامید می شوند. من می توانم به شما اطمینان دهم که این تولید کنندگان می خواهند شما محصولات خود را داشته باشید و برای تولید محصولات اضافه کار می کنند.
 
نکته این است که این یک مشکل پیچیده است و برای شیوه های زندگی و صنایع بهبود خانه ، یک چالش خاص بوده است.
 
رونق بهبود خانه
برای هر نوع شرکت بهبود خانه یا شیوه زندگی (مانند BBQ Depot) ، یک بحران جهانی که در آن مردم مجبور به ماندن در خانه می شوند در واقع سودآور بوده است. مردم در خانه هستند و در تمام طول روز به یک دیوار خیره شده اند. آنها در حال بررسی تمام پروژه هایی هستند که می خواستند به آنها برسند ، اما نرسیده اند.
 
البته ، مهمترین عامل در اینجا این است که - نه تنها مردم متوجه پروژه هایی شدند که در خط آغاز شده بودند - بلکه آنها واقعاً زمان لازم برای رسیدگی به آنها را داشتند. وقتی مردم ناگهان با چشم انداز لغو تعطیلات ، عدم حضور در سینما در تئاتر ، ناتوانی در بیرون رفتن برای یک شب ملاقات و حتی بسته شدن پارک های محلی روبرو شدند ، مردم ناگهان زمان آزاد بیشتری داشتند.
 
در حالی که مطمئناً شبهای زیادی برای تماشای زیاد Netflix وجود داشت ، بسیاری از صاحبان خانه تمایل فوری تری برای کار در خانه های خود احساس کردند. و برای اولین بار در مدت زمان طولانی ، آنها از انعطاف پذیری کافی برخوردار بودند تا شلوغی زندگی خود را متوقف کرده و تمرکز خود را بر سر و سامان دهی خانه بگذارند.
 
ناگهان - در برخی موارد به معنای واقعی کلمه - مردم غذاهای بیشتری را در خانه می پختند و فهمیدند که آشپزخانه آنها آنطور که فکر می کردند کاربردی نیست. آنها زمان و پول خود را صرف بهبود فضای زندگی خود می کردند. آنها تصور می کنند اگر قرار است به آن خیره شوند ، باید زیبا تر ، کاربردی تر و لذت بخش تر باشد.
 
آنها از هر فرصتی برای بیرون آمدن از خانه های خود استفاده می کردند ، حتی اگر این فقط به معنای گذراندن در حیاط پشت خانه بود ، به این معنی که آنها مناطق جدیدی از اموال خود را پیدا کرده بودند که به طور بالقوه بهبود می یافت. اگر مردم به آنجا می آمدند ، احتمالاً بیرون از خانه می گذراندند ، که بدون شک منجر به کباب شدن می شد.
 
و با تمام این مدت زمانی که با گریل های خود کار می کردند ، آنها مشاهده کردند که مدلهای قدیمی آنها روزهای بهتری را دیده اند ، و ممکن است زمان یک روز جدید فرا رسیده باشد.
وقتی به آن فکر می کنید منطقی است و ما از کمک به مردم برای بهبود خانه خود لذت برده ایم. برای برخی ، این کار به سادگی تهیه یک گریل جدید بود. برای دیگران ، در مورد تعمیر و نگهداری بود - پیدا کردن قطعات کوره که باید تعویض شوند. و برای دیگران (به ویژه کسانی که در آب و هوای معتدل و سازگار هستند) ، ساختن آشپزخانه بیرونی رویاهای آنها اهمیت داشت.
 
عبور از مطالب عقب افتاده
یکی از موضوعات اصلی موجود محدودیت های اعمال شده توسط دولت های محلی و درجات مختلف محدودیت ها در سراسر کشور است. این تفسیری نیست که آیا دولت های محلی کار درست یا غلط را انجام می دهند - این فقط یک واقعیت است.
 
با محدود کردن تعداد افرادی که می توانند در هر زمان در یک اتاق با هم باشند ، یا با گفتن به مشاغل که باید اقدامات احتیاطی بیشتری را انجام دهند ، تقریباً تولید به خطر می افتد. برخی از تاسیسات در اوج این بحران جهانی تعطیل شد و در این بین ، لزوماً سفارشات متوقف نشد.
 
کسانی که هنوز امکانات لازم برای کار در خانه های خود را داشتند سفارش می دادند ، اما هیچ کس نمی توانست وارد ساختمان شود تا محصولات مورد سفارش خود را تولید کند. با گذشت زمان ، به کارگران اجازه بازگشت داده شد ، اما تعداد آنها کمتر از حد معمول بود.
 
بازگشت به مسیر اصلی از توقف کل تولید-و انجام این کار در مرحله ای از مراحل-مدتی طول می کشد. هنوز شرکت هایی هستند که ماه ها از برنامه خود عقب افتاده اند ، و این حداقل تا حدی به دلیل محدودیت های محلی و میزان آسیب شدید هر منطقه به بیماری است.
به عنوان مثال ، کارخانه اصلی تولید FireMagic در شهرستان لس آنجلس ، کالیفرنیا واقع شده است - یکی از مناطق بسیار آسیب دیده حتی پس از این همه مدت. کارخانه آنها با مشکلات زیادی روبرو شده است و آنها با مشکل روبرو هستند زیرا تقاضا به شدت افزایش یافته است و تنها می توانند در مورد تعداد افرادی که اجازه دارند در ساختمان داشته باشند همزمان کار زیادی انجام دهند.
 
در مقابل ، کارخانه اصلی تولید سولیر در شهرستان اورنج ، فلوریدا واقع شده است. تولید آنها به اندازه برخی از شرکت ها تعطیل نشد ، بنابراین آنها به اندازه دیگران عقب نیستند. اما با این وجود ، تقاضا هنوز تولید آنها را به چند هفته عقب انداخته است. به طور مشابه ، TEC در کارولینای جنوبی مستقر است و تعطیلی زیادی نیز نداشته است.
 
افزایش هزینه ها ، قطعات و مصالح محدود و تأخیری ، کاهش نیروی کار و مشکلات حمل و نقل ، تجارت را به طور معمول تقریباً غیرممکن کرده است.
 
هر شرکتی خستگی ناپذیر در تلاش است تا سفارشات عقب افتاده خود را جبران کند ، اما این کار به زمان نیاز دارد. به طور قانونی ممکن است ماه ها طول بکشد تا به دستورات همه برسید. از آنجا که محدودیت ها با خیال راحت برداشته می شوند ، کارخانه ها می توانند کارگران و همچنین نوبت کاری اضافه کنند. ما به آنجا خواهیم رسید ، حتی اگر مدتی طول بکشد.

 نظر دهید »


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

کباب و باربکیو

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس