اصول ساخت باربیکیو آجری
باربیکیوآجری به خوبی به فضای پاسیو اضافه می شود. کباب پز آجر به راحتی ساخته و استفاده می شود ، بدین معنی است که برای ذخیره کباب کردن خود مجبور نیستید فضای زیادی پیدا کنید. زنگ زده نمی شود و از هم می پاشد و بسیار جذاب تر به نظر می رسد.
دو نوع متفاوت از کباب پزهای آجری اساسی وجود دارد که به راحتی می توان آنها را ساخت - یک کباب پز به تنهایی و یک نوع با میز آماده سازی / ذخیره سازی کوچک. اینکه چقدر می خواهید با طرح های اساسی انواع آتشدان خلاقیت کسب کنید کاملاً به خود شما بستگی دارد!
باربیکیو آجری خود را در کجا بسازید
در مرحله اول شما باید تصمیم بگیرید که کباب خود را کجا بسازید. یک ایراد باربیکیو آجری این است که نمی توانید آن را جابجا کنید ، بنابراین با دقت درباره مکان فکر کنید.
شما می خواهید آن را به اندازه کافی نزدیک خانه قرار دهید تا به راحتی بتوان هر آنچه را که نیاز دارید واکشید ، اما نه آنقدر نزدیک که دود به داخل خانه برود.
خوب است که BBQ خود را در نزدیکی یک مکان نشیمن قرار دهید ، به طوری که آشپز و غذاخوری می توانند با یکدیگر گفتگو کنند ، اما اطمینان حاصل کنید که گرما از زغال سنگ باعث می شود مهمانان شما ناراحت کننده نباشند یا در واقع بر روی وسایل اطراف مانند نرده های چوبی تأثیر نگذارد ، سوله ها و غیره …
در مورد مسیر BBQ نیز فکر کنید. اگر قرار است در تمام تابستان از روی همان تکه چمن عبور کنید ، ممکن است کمی نخ لکه شود. این زمان خوبی خواهد بود که چند سنگ قدم برای یک مسیر باریک به BBQ اضافه کنید یا فقط یک قسمت مسیر کوچک را بیرون بیاورید و آن را با زونا پر کنید.
اصول ساخت باربیکیو آجری
اطمینان حاصل کنید که پایه محکمی برای BBQ خود دارید - اگر در حال حاضر فضای پاسیوی مناسبی برای ساختن ندارید ، باید پایه بتونی یا چند تخته سنگ بگذارید. پایه باید به اندازه کافی تراز و محکم باشد تا بتواند وزن bbq را بدون نشست و غرق شدن تحمل کند. برای کمک در این مورد به پروژه ساخت یک Shed Base و همچنین صفحه پروژه ما در Laying a Patio مراجعه کنید.
هنگام ساخت پایه خود به یاد داشته باشید که برای آشپزی باید جلوی BBQ بایستید. بهتر است پایه را گسترش دهید تا یک منطقه به اندازه کافی بزرگ را پوشش دهد تا بتوانید راحت در پشت آن کار کنید.
لایه پایه BBQ با فضای اطراف منطقه پخت و پز و منطقه آماده سازی
مصالح ساخت BBQ آجر و ملات
ابتدا باید یک مجموعه گریل کباب بخرید. مجموعه هایی موجود است که به صورت کبابی آجری ، یک سینی برای ذغال سنگ ، یک سینی کوره پخت و پز و همچنین گاهی اوقات یک سینی گرم کننده طراحی شده است. سپس شما به آجر نیاز دارید.
با استفاده از سینی پخت BBQ به عنوان راهنما ، به چند آجر نیاز دارید. شمارش چند آجر برای دور زدن در سه طرف سینی و بررسی میزان ارتفاع شما برای کباب کردن.
شما می خواهید هنگام آشپزی راحت بایستید ، نه خم شوید و نه بالا بروید. به عنوان یک راهنمای دقیق ، اکثر مردم سینی زغال خود را حدود 7 تا 9 دوره آجری تنظیم می کنند ، اما این کاملاً به خود شما بستگی دارد.
ممکن است بخواهید دو دوره بالاتر از سینی پخت و پز خود را اضافه کنید تا بتوانید یک قفسه گرم کننده را بالاتر قرار دهید.
اگر فضای کافی دارید ، بهتر است یک مکان آماده سازی یا میز کنار کباب اضافه کنید (همانطور که در تصویر بالا مشاهده می شود). یک تخته سنگ فرش سطح میز خوبی را ایجاد می کند ، بنابراین شما باید آجرهایی را به اندازه کافی اضافه کنید تا پایه ای برای این کار نیز ایجاد شود.
پایه های دیوارهای آجری را بهم متصل کنید
گره های آجری فلزی به تقویت اتصال بین دیوارهای میانی و پشتی کمک می کند. گره های دیواری به اشکال مختلفی وجود دارد اما بهترین مورد برای ساختن میله های b-b ، کراوات پیچشی افقی یا کراوات دم ماهی است که بیشتر شناخته شده است.
انتهای گره دم ماهی را به سادگی به داخل ملات فشار دهید و دیواره های شما محکم به هم گره بخورد
منبع: https://www.diydoctor.org.uk/projects/building-a-barbecue.htm