باربیکیو آپارتمانی
بسیاری از BBQ های کوچک و بزرگ وجود دارند که برای داشتن BBQ در بالکن مناسب هستند.
اما قبل از سرمایه گذاری در BBQ جدید یا استفاده از BBQ موجود در بالکن واحد خود ، چند نکته را باید در نظر بگیرید:
باربیکیو مهر انواع آتشدان و بهترین مارک دستگاه گریل را عرضه می کند.
معیارهای تصمیم گیری برای BBQ بالکن
مطابقت با قوانین داخلی مجموعه یا مجموعه شرکتها
اگر اجاره نشین هستید ، محدودیت های اجاره نامه وجود دارد
تهویه مناسب
محدودیت در میزان گاز
فاصله ایمن از مواد قابل احتراق
فاصله ایمن از منابع احتراق
کپسول آتش نشانی قابل دسترسی
دود پخت غذا را به حداقل برسانید
پاکسازی کنترل شده
قوانین و مقررات:
شما باید قوانین مربوط به مجموعه خود را بررسی کنید و/یا با Body Corporate خود مشورت کنید تا ببینید آیا محدودیتی در استفاده از BBQ گاز در بالکن شما وجود دارد.
بسیاری از آنها محدودیت هایی دارند و برخی BBQ گاز در مناطق مشترک به عنوان جایگزین ارائه می دهند.
محدودیت های اجاره
اگر مستاجر هستید ، باید اجاره نامه خود را نیز بررسی کنید تا ببینید آیا محدودیتی در مورد استفاده از BBQ در بالکن دارد.
باز و تهویه
بالکن باید باز و دارای تهویه مناسب باشد. نمی توان آن را با لوورها ، پرده های پلاستیکی یا موانع مشابه آب و هوایی یا حریم خصوصی محصور کرد.
اگر بالکن شما محصور است ، تحت هیچ شرایطی نمی توانید از BBQ استفاده کنید.
فقط یک بطری
محدودیت شما حداکثر یک بطری گاز 9 کیلویی در بالکن است.
بنابراین ، شما نمی توانید یک بطری گاز اضافی را در بالکن به همراه بطری گاز متصل به BBQ ذخیره کنید.
همچنین ، هرگز بطری های گاز را در داخل خانه ذخیره نکنید.
مواد قابل احتراق
باید مطمئن شوید که هیچ ماده قابل اشتعال در نزدیکی BBQ وجود ندارد.
این شامل دیوارهای چوبی ، نرده ها ، مبلمان ، صفحه نمایش حریم خصوصی یا هر چیز دیگری است که می تواند بسوزد.
همچنین باید آن را به خوبی دور از پنجره ها یا درها قرار دهید ، زیرا فرش ، پرده ها و پرده های چوبی نیز قابل اشتعال هستند.
بطری های گاز و BBQ ها باید حداقل 1M از هر دیوار باز باشد.
منابع احتراق
BBQ و بطری گاز شما باید حداقل 1.5M با هر منبع احتراق الکتریکی مانند کلیدهای برق ، نقاط قدرت ، تهویه مطبوع ، چراغ ها ، زاپپرهای اشکال و غیره فاصله داشته باشد.
همان فاصله را باید از هر شعله باز مانند شمع های تزئینی یا سیترونلا حفظ کرد.
این امر در همه زمان ها اعمال می شود ، چه از BBQ استفاده شود یا نه.
نشت گاز را بررسی کنید
کپسول آتش نشانی
در حالی که معمول نیست ، آتش سوزی BBQ اتفاق می افتد.
برخلاف BBQ حیاط خلوت ، بعید است که شیلنگ باغ در بالکن شما برای مواقع اضطراری موجود باشد.
بنابراین ، تنها گزینه شما این است که یک کپسول آتش نشانی آماده داشته باشید.
چیزی که کمی بزرگتر از موارد کوچکی است که برای آشپزخانه فروخته می شود ، محتاطانه است.
دود پختن
توجه داشته باشید که ممکن است دود آشپزی شما مستقیماً بالا و پایین نرود.
در حالی که ممکن است از بوی غذایی که می خواهید بخورید لذت ببرید ، بعید است همسایه های شما در مورد ورود دود شما به واحدهای خود احساس مشابهی داشته باشند.
شما می توانید دود خود را از چند طریق به حداقل برسانید:
1. در غذاهای بالا آشپزی نکنید ، زیرا پختن با حرارت بیشتر دود بیشتری تولید می کند.
2. قبل از شروع به کار از تمیز بودن سینی گریس خود جلوگیری کنید تا از دود ناشی از حرارت دادن گریس قدیمی جلوگیری شود.
3. در نهایت ، اطمینان حاصل کنید که BBQ خود را زیر نظر داشته باشید تا در حین پختن چیزی نسوزد.
همسایه خوبی باش!
پاک کردن
به یاد داشته باشید که اگر قصد دارید BBQ خود را روی لبه بالکن خود بریزید ، نمی توانید از آب برای تمیز کردن آن استفاده کنید.
آب چرب و کثیفی که روی بالکن آنها می چکد و در پنجره های آنها می دمد هیچ کاری برای محبوبیت شما در بین همسایگان شما انجام نمی دهد.
حتی ممکن است قبض های گران قیمت نظافت را به شما ارائه دهد!
ایمنی پایه BBQ ایمنی
ما مهمترین بیت را برای آخرین بار ذخیره کردیم. شما باید همه دستورالعمل های استاندارد ایمنی BBQ گاز را رعایت کنید.
به طور خاص ، هنگام نصب بطری تازه ، مطمئن شوید که نشت آب صابون خود را بررسی می کنید و هنگامی که BBQ در حال استفاده نیست ، بطری گاز را خاموش کنید.
همچنین ، همیشه بطری گاز خود را به صورت عمودی و در فضای باز نگهداری کنید.
16 نکته در آشپزی BBQ برای کباب کردن عالی
1. آن را یخ بزنید ، بپزید یا بخورید
آن را تمیز نگه دارید و سرد نگه دارید تا زمانی که آن را بپزید یا بخورید.
ایمنی و آماده سازی خوب غذا را تمرین کنید.
2. Oil Me Up!
همیشه باید گریل را چاشنی بزنید.
گریل تمیز را از قبل گرم کنید و با استفاده از برس یا اسپری ، روغن پخت کنید.
گریل را ببندید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه بماند سپس گریل را با یک پارچه مرطوب تازه تمیز کنید.
این مفهوم همان چاشنی یک ماهی تابه چدنی است.
3. باز بودن یا نبودن … این سال است
بنابراین ، چگونه درب BBQ را قرار می دهید؟
همانطور که برخی از چیزها در اجاق گاز آشپزخانه و برخی دیگر در فر پخته می شوند ، نوع غذایی که می پزید تعیین می کند که درب BBQ را بالا یا پایین بگذارید.
به طور کلی ، اگر در آشپزی در داخل خانه آشپزی می کنید ، کاری را انجام دهید.
4. Now We Cooking - Outside In
استیک ، برگر و سبزیجات ، که باید از بیرون به داخل پخته یا پخته شوند ، باید مستقیماً روی مشعل ها قرار گیرند.
کمی روغن زیتون که بر روی استیک بکشید از چسبیدن آن جلوگیری می کند.
قبل از پختن از نمک روی گوشت استفاده نکنید ، زیرا رطوبت را از بین می برد و گوشت را خشک می کند.
اگر هنگام شروع پخت و پز نمک می زنید ، از نمک درشت استفاده کنید تا یک پوسته شور خوب به دست آید.
کمی فلفل سیاه درشت نیز می تواند خوب باشد.
5. استیک های راه راه خیره کننده
همیشه گریل را از قبل گرم کنید و حدود 15 دقیقه قبل از پخت گوشت را از یخچال خارج کنید.
گوشت را به مدت 90 ثانیه روی حرارت زیاد تفت دهید و سپس آن را 1/8 دور (45 درجه) بچرخانید و دوباره تفت دهید.
این امر به آن الگوی جذاب متقاطع می دهد ، با این فرض که شما در یک کوره صفحه تخت غذا نمی پزید و به آب بندی آب میوه های طبیعی کمک می کند.
به یاد داشته باشید که بعد از سوزاندن حرارت را به دمای معمولی پخت کاهش دهید.
6. من به فضای خود نیاز دارم
فقط باید یکبار گوشت را بچرخانید. صبور باش!
گوشت نیز نیاز به فضا دارد. گریل را زیاد شلوغ نکنید وگرنه می تواند به طور ناهموار گرم شود.
فاصله بین تکه های گوشت باید حداقل 2 سانتی متر باشد.
همچنین مطمئن شوید که گاز کافی دارید تا جلسه آشپزی بدون وقفه انجام شود.
7. بدون فشار دادن ، پر کردن یا له کردن
برای حفظ آب میوه های طبیعی ، در گوشت سوراخ نکنید! این شامل سوراخ کردن پوست سوسیس است.
به جای چنگال BBQ از انبر یا دستگیره بلند استفاده کنید.
همچنین ، گوشت و همبرگر را خرد نکنید ، زیرا آب طبیعی را بیرون می کشد و گوشت خشک شده برای شما باقی می ماند.
8. تنهام بگذار … من دارم استراحت می کنم
اجازه دهید گوشت گریل شده شما پنج دقیقه بعد از پخت و پز ، استراحت کند و روی آن را با فویل بپوشانید تا نتایج لطیف تر و آبدارتر حاصل شود.
اجازه دادن به استراحت گوشت برای کباب و سایر گوشت های پخته نیز صدق می کند.
9. پخت آهسته - داخل بیرون
مرغ ، برشته و اکثر فیله های ماهی به گرمای غیر مستقیم نیاز دارند.
سعی کنید کباب پز را با همه مشعل ها گرم کنید ، سپس ، وقتی کباب داغ است ، یک طرف گریل را خاموش کنید ، غذای آرام پز را روی مشعل های روشن نکنید و درب آن را ببندید.
در واقع ، تبدیل به یک کوره می شود. این کار به پخت یکنواخت گوشت کمک می کند و در عین حال آبدار و لطیف نگه می دارد.
در صورت لزوم از دماسنج گوشت برای تعیین زمان انجام آن استفاده کنید.
10. آماده سازی کیف محافظ
می توانید از فویل آلومینیومی برای ایجاد کیسه های پخت کوچک برای غذاهای ظریف مانند فیله ماهی استفاده کنید.
در صورت وجود ، دور از مشعلهای روشن بپزید یا کیسه را روی قفسه گرم کننده قرار دهید.
11. گرم و شگفت انگیز
با استفاده از قفسه گرم کننده می توانید نان را تست کنید ، غذاهای ظریف بپزید یا فقط غذاهای پخته را گرم نگه دارید.
12. I’m Smokin ’!!!
دود خرده چوب می تواند طعم غذای شما را افزایش دهد.
شما تراشه های چوب را در یک جعبه استیل سیگاری یا در یک سینی فویل آلومینیومی کوچک در BBQ قرار دهید.
اگر تازه شروع کرده اید ، Hickory یک انتخاب همه جانبه است.
جعبه های سیگاری و تراشه های چوبی را می توانید در فروشگاه های تخصصی BBQ پیدا کنید. دستورالعمل های تامین کننده تراشه را دنبال کنید.
13. پیتزای باقیمانده؟
آیا می دانید که کوره گازی بهترین راه برای گرم کردن مجدد پیتزا است؟
فقط BBQ را روی کم تنظیم کنید ، از قبل گرم کنید ، پیتزا را مستقیماً روی گریل بگذارید و درب آن را ببندید.
حرارت دهید تا پنیر شروع به ذوب شدن کند.
14. شعله ور شدن؟ درپوشید!
از برش های بدون چربی گوشت استفاده کنید و/یا چربی ها را برش دهید تا احتمال افزایش ناگهانی را کاهش دهید.
قبل از شروع نیز مطمئن شوید که سینی گریس خالی است. از دمای بسیار بالا نیز باید اجتناب شود.
با این حال ، در صورت وقوع ، درب کوره را پایین بیاورید و در صورت ایمن بودن تمام مشعل ها و بطری گاز را خاموش کنید.
پس از پایان شعله ور شدن ، می توانید آشپزی را از سر بگیرید.
هرگز از آب بر روی شعله های BBQ یا هرگونه آتش گریس اسپری نکنید.
15. گوشت مارینگی شگفت انگیز
برای طعم های شدیدتر یا متنوع تر ، استفاده از ماریناد گوشت را در نظر بگیرید.
شما طبق دستور تهیه کننده یا دستور تهیه ماریناد ، گوشت را قبل از BBQ ترشی می کنید.
می توانید از کیسه های فریزر بزرگ برای تهیه ترشی استفاده کنید.
فقط گوشت و ماریناد را داخل آن قرار دهید ، مهر و موم کنید و تکان دهید. در یخچال قرار دهید ، گاهی اوقات آن را تکان دهید ، تا زمانی که آماده کباب کردن باشید.
اطمینان حاصل کنید که قبل از پخت هرگونه ماریناد اضافی را تخلیه کرده اید و هنگام پخت آن را روی گوشت نریزید.
16. چیزی کوچک در کنار
اگر BBQ شما مجهز به مشعل جانبی است ، می توانید از آن درست مانند آشپزخانه آشپزخانه استفاده کنید.
این به انتخاب غذاهایی که می توانید برای طبخ در فضای باز انتخاب کنید ، می افزاید.