کدام باربیکیو برای استفاده در باغ مناسب تر است؟
تنها یک شایعه وجود خورشید در خارج از خانه بیش از یک ساعت طول می کشد تا بسیاری از انگلیسی ها به فکر پختن کباب پز و بازگشت به میل اولیه ما برای آشپزی در خارج از خانه باشند. اولین روز گرم هر تابستان مملو از بوی همبرگر سوخته و سوسیس های سرخ شده است ، و همچنین دسته کسل کننده ای از مردم که با یک قوطی آبجو که هنوز وقت خنک شدن نداشته است “تشویق” می کنند. این فقط راهی است که ما آن را دوست داریم. تابستان بدون حداقل یک مهمانی در نقاشی دیواری تابستانی نیست.
امروز قرار است باربیکیو مهر به شما بگوید که از میان دو باربیکیو آجری و باربیکیو آپارتمانی کدامیک برای باغ شما مناسب تر است، با ما همراه باشید.
کدام باربیکیو برای شما و باغ شما مناسب است؟
برای ما که بیش از یک باربیکیو در تابستان دوست داریم ، ایده کباب پز دائمی و داخلی می تواند جذاب باشد. به هر حال ، ساختن یک مکعب آجری با فضای کافی برای کبابی کاری است که اکثر متخصصان DIY می توانند بعد از ظهر آن را انجام دهند ، در حالی که کسانی از ما که یک آجرچی یا سازنده دستی داریم که به آنها اعتماد داریم ، می توانیم آنها را برای انجام کار مجبور کنیم. به
تنها چیزی که شما نیاز دارید گوشه کوچکی از باغ است که تا حد زیادی در برابر باد محافظت شده است ، تعدادی اسلب برای پایه ، آجر و ملات. شما به سادگی صفحات بتنی را روی یک ماسه قرار داده و سپس بر روی آن می سازید. تعادل بین نزدیک بودن به خانه یا محل نشیمن برای راحتی و فاصله بسیار زیاد برای ایمن بودن را حفظ کنید و اطمینان حاصل کنید که هنگام غذا خوردن غذاخوری ها از دود پوشیده نمی شوند. اندازه را در حدود اندازه کوره هایی که می خواهید استفاده کنید ، قرار دهید.
همه چیزهایی که برای این کار نیاز دارید در خرده فروشی جعبه بزرگ DIY محلی شما به همراه ذغال سنگ و چراغ های آتش برای شروع پخت و پز در دسترس خواهد بود. اکثر مردم تصمیم می گیرند کباب دائمی خود را به شکل “E” بزرگ بسازند ، که به شما امکان می دهد فضایی برای پخت و پز و فضایی برای ذخیره یا تهیه غذا نیز فراهم کنید. همچنین می توانید کباب پزهای بنایی آماده تهیه کنید که می توانند در جای خود محکم شوند.
کسانی که راه حل باربیکیو دائمی تری نسبت به ورق های قلع یکبار مصرف می خواهند که می توانید در پمپ بنزین خریداری کنید ، اما نمی خواهید آن را بسازید ، راه حل این است که به مدل های گاز یا زغال نگاه کنید که به عنوان واحدهایی قابل حمل هستند. پس از پایان تابستان ، سوله یا گاراژ. کباب های کوچک به سبک کتری از حدود 20 پوند شروع می شود و اگر فقط چند تابلو آشپزی در تابستان داشته باشید خوب است. بسته به اینکه چقدر زنگ و سوت می خواهید ، از آنجا می توانید از ده ها پوند به صدها برسید.
کباب پزهای گازی از مارک هایی مانند وبر می تواند از صدها پوند تا هزاران تن قیمت داشته باشد ، اما ممکن است از کیتی که در آشپزخانه خود دارید بهتر باشد. کسانی که علامت های زغال سنگ روی استیک یا همبرگر خود را دوست دارند ، ممکن است فکر کنند ارزش خرج کردن را دارد. ، اما برای اینکه ارزش وقت گذاشتن خود را داشته باشید ، باید سرگرمی های زیادی انجام دهید.
جایگزین دیگر کوره جدیدتر است ، که یک واحد مستقل است که دارای یک کوره و یک دیگ آویز فولادی “فر هلندی” نیز می باشد. اینها یک گام بالاتر از کباب پز ذغالی استاندارد هستند و بسیار شیک تر از آنچه ممکن است برچسب قیمت نشان دهد ، هستند. یک مدل میان رده با قیمتی بیش از 200 پوند به فروش می رسد که برای آشپزهای خارج از منزل ایده آل است.
منبع: https://www.ratedpeople.com/