چطور یک باربیکیو مناسب را انتخاب کنیم؟
آماده کباب کردن هستید؟ در اینجا پنج مورد را باید قبل از شروع خرید کباب پز مورد توجه قرار دهید:
باربیکیو مهر بهترین مارک دستگاه گریل و انواع آتشدان را با بالاترین کیفیت عرضه می کند.
1. بدانید در کباب به دنبال چه چیزی باشید
هنگامی که شروع به خرید کباب می کنید ، روی اندازه فضای کباب پز تمرکز کنید ، به اندازه ای که می توانید مقدار غذای تهیه شده را در خود جای دهید ، نه مقدار غذایی که ممکن است روزی مجبور باشید برای تهیه آن اقدام کنید. سالگرد ، فارغ التحصیلی یا جشن نامزدی را برای بیش از آنچه می دانید برگزار کنید.
کوره شما باید فضای کافی برای ایجاد چندین منطقه پخت داشته باشد - هر کدام یکی برای تفت دادن ، پخت آرام و پایان کار.
2. منبع گرمای خود را انتخاب کنید
رینفورد می گوید در حیاط خانه اش چهار کباب پز دارد ، اما خوب ، ما راب رینفورد نیستیم. بسیاری از ما نمی توانیم آن سرمایه گذاری را توجیه کنیم ، به این معنی که باید انتخاب کنیم: گاز یا زغال؟
ذغال سنگ ارزان ترین است ، اما شروع آن بیشتر طول می کشد. مدلهای گاز دائمی می توانند جلوه زیبایی به حیاط خلوت بدهند ، اما هزینه یک خط و اتصال به آن وجود دارد. پروپان حد وسط است: آنها از مخزن قابل شارژ خارج می شوند و راحتی احتراق سریع را برای شما فراهم می کنند.
در حالی که کوره های سخت سخت اولویت های خود را دارند (ذغال به دلیل طعم دودی آن ، پروپان و گاز برای شروع آسان و دمای ثابت) ، می توانید غذای خوبی را با هر منبع گرما بپزید.
رینفورد با اشاره به علاقه خود به تخم مرغ بزرگ سبز ، یکی از اولین کوره های عایق پرسلن ، می گوید: “من یک سر تخم مرغ هستم.” به گفته رینفورد ، مارک های دیگر نیز به همان اندازه خوب هستند و ویژگی مشترک آنها توانایی آنها در حفظ رطوبت غذا نسبت به پروپان یا زغال است. او می گوید: “آنها مطمئن می شوند که گرمای تابشی زیادی از کوره خارج نمی شود.” “یک کوره معمولی از جنس فولاد است نه چینی و گرما به بیرون تابش می کند.”
رینفورد حرفه ای است ، اما در مورد لذت بردن از کباب پز نخبه نیست - حتی گزینه های برقی نیز جای خود را دارند. او در مورد جذابیت کباب های قابل حمل و بدون شعله می گوید: “تعداد زیادی از مردم در آپارتمان ها زندگی می کنند.” ممکن است در یکی از نمایشگاههای کباب با یکی از این مدلها هیچ روبانی به دست نیاورید - طعم چوب دودی وجود ندارد - اما آنها علامت زنگ و سرخ می دهند.
صفحه 1 از 2 - سه نکته مهم دیگر را هنگام خرید کباب در صفحه 2 کشف کنید
3. BTU ها را بشمارید
BTU مخفف عبارت Thermal Unit بریتانیا است و یکی از معیارهای اسب بخار کوره شما است. این متریک به شما می گوید که کوره چقدر داغ می شود. به طور خاص ، این حداکثر مقدار گرمای تولید شده توسط همه مشعل ها در یک ساعت است. رینفورد BTU بین 65000 تا 100000 را دوست دارد. او می گوید: “وقتی به سازه های قدیمی نگاه می کنید ، این خروجی را ندارند.” این بسیار خوب است ، زیرا اکثر ما آشپزهای حرفه ای نیستیم و می توانیم با یک BTU حدود 100 در هر اینچ مربع فضای کباب کار کنیم.
به یاد داشته باشید که وقتی صحبت از BTU می شود ، بزرگتر همیشه بهتر نیست. عوامل دیگر در کارآیی و گرمای کباب شما نقش دارند. شما یک مدل محکم با درپوش محکم ، پشتی که زیاد باز نشده و ضخامت آن برای حفظ گرما کافی است را می خواهید.
اما به یاد داشته باشید: یک BTU بالاتر به انرژی بیشتری احتیاج دارد ، به این معنی که هرچه این عدد بیشتر باشد ، بیشتر اوقات شما مخزن را پر می کنید.
4. به ساخت و ساز توجه کنید
رینفورد می گوید: “برای پروپان و گاز طبیعی ، فولاد ضد زنگ بسیار مهم است.” به عنوان مثال ، اگر به دنبال چیزی ارزان تر ، آلومینیوم یا ورق هستید ، بعد از یک فصل خراب می شود.
گریتس هم واقعا مهم است. آنها از جنس چدن ، پرسلن ، فولاد ضد زنگ و فولاد ساده هستند. نسخه چدنی گرما را به بهترین نحو جذب ، حفظ و توزیع می کند. یک روکش چینی مانع چسبیدن غذا می شود اما در برابر خرد شدن آسیب پذیر است - پرسلن خرد شده باعث می شود فلز زیر زنگ زده شود و همچنین باعث چسبیدن غذا می شود. بر خلاف چدن ، که باید سالها دوام بیاورد اما نیاز به روغن کاری منظم دارد ، لازم نیست روغن کاری شود.
هرچه از کباب بیشتر مراقبت کنید ، دوام آن نیز بیشتر می شود. این برای کوچکترین نوع قابل حمل و گران ترین مدل گاز داخلی ساخته شده است. همیشه در صورت عدم استفاده از گریل خود را بپوشانید و قبل و بعد از هر بار استفاده از توری ها را تمیز کنید. مشعل ها نیز باید در ابتدای فصل برداشته شوند و تمیز شوند.
5- لوازم جانبی که استفاده نمی کنید نخرید
رینفورد به یاد می آورد: “زمانی که من مجوز گریل (شبکه غذایی کانادا) را انجام می دادم ، چند بار کباب به من دادند تا آزمایش کنم.” شرط می بندید آنها با تمام زنگ ها و سوت ها آمدند. رینفورد می گوید ، یک چرخ دستی و یک منطقه جستجوی عقب وجود داشت که در آن درجه حرارت از 600 درجه بالاتر می رود.
این موارد کاربردی هستند زیرا رینفورد در واقع از آنها استفاده می کند. اما بسیاری از کباب پزها دارای چیزهایی هستند که اکثر ما از آنها استفاده نخواهیم کرد: فضای آماده سازی شده ، چراغ های روی دسته و دستگیره های کنترل ، مشعل های مادون قرمز ، کشوهای گرم تر … ممکن است با واحدی که در نظر دارید استاندارد باشند ، اما این بدان معنا نیست که آنها رایگان هستند. یک مدل مقرون به صرفه را انتخاب کنید تا بتوانید صدها دلار از قیمت آن بکاهید و کرایه ای دلپذیر را که می خواهید دریافت کنید.
لوازم جانبی می توانند سرگرم کننده باشند ، اما وقتی صحبت از این می شود که باید به دنبال چه چیزی باشید ، خارج از موضوع هستند. رینفورد می گوید ، هنگامی که شروع به خرید کباب می کنید ، سه چیز را باید بپرسید. “آیا از فولاد ضد زنگ است؟ خروجی BTU چیست؟ چقدر طول می کشد؟ این تنها چیزی است که شما واقعاً به آن احتیاج دارید تا در تجارت کباب مکاتبه کنید.”
منبع: https://www.canadianliving.com/food/article/how-to-shop-for-a-barbecue