چگونه دستگاه باربیکیو ذغالی را تمیز کنیم؟
برای تمیز کردن باربیکیو ذغالی خود نیازی به برس گریل یا ابزار خاصی برای کباب کردن ندارید. به سادگی یک ورق فویل آلومینیومی محکم بریزید و از آن برای شستشوی توری های توری خود استفاده کنید. پس از اینکه توری ها را تمیز کردید ، هرگونه زباله در قسمت زیر کوره را بیرون بریزید. خاکستر را اگر دارید خالی کنید. (همیشه قبل از کباب کردن ، خاکستر گیر خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که ظرفیت آن زیاد نیست.) می توانید با استفاده از چاقوی بتونی هر نوع اسلحه سرسخت را بیرون بریزید.
راهکار سنتی
آب داغ ، مواد شوینده ظرف و یک اسفنج Magic Eraser سنگین جمع کنید. آب داغ و مواد شوینده ظرف را مخلوط کنید. سپس اسفنج پاک کن را به محلول آغشته کرده و از آن برای شستشوی رنده ها استفاده کنید. بسیاری از مردم هرگز فکر نمی کنند که از اسفنج پاک کن استفاده کنند که دارای یک سطح ساینده است که باعث می شود توری ها تمیز و براق شوند. به عنوان آخرین مرحله ، می توانید یک حوله را به محلول آب صابون آغشته کرده و با استفاده از آن بقیه کوره ها را تمیز کنید.
استفاده از تکنولوژی مدرن
اگر از طرفداران جاروبرقی ربات هستید ، عاشق ربات Grillbot Automatic Grill-Cleaning Robot خواهید بود. تمیزکننده گریل باتری با تمام فشار کار شما را با یک فشار ساده یک دکمه انجام می دهد. این ابزار کبابی با تکنولوژی پیشرفته دارای سه برس چرخان است که اسلحه را روی توری های شما می تراشد. می توانید زمان تمیز کردن ربات را از سرعت تمیز 10 دقیقه ای تا عمق تمیز 30 دقیقه ای تنظیم کنید. بعد از اتمام صدا بوق می زند ، اما شما می دانید زیرا هنگام کار کاملاً بلند است.
تمیزکردن اساسی
برای تمیز کردن با سنگین ، ابتدا توری های کوره ای و هرگونه خاکستر را از ته گریل و خاکستر خارج کنید. بعد ، پاک کننده فر را روی توری ها و قسمت داخلی گریل بپاشید. در حالی که پاک کننده نفوذ می کند ، مقداری آب گرم و مواد شوینده ظرف را مخلوط کنید. برای تمیز کردن نمای خارجی گریل از یک پارچه یا حوله کاغذی استفاده کنید. از همان محلول برای پاک کردن توری های گریل و داخل کوره استفاده کنید. قبل از خشک کردن ، از آب تمیز برای شستشوی کل کوره استفاده کنید
راهکاری برای تمیز نگه داشتن دستگاه گریل
تمیز کردن مشبک های خود قبل از هر جلسه گریل می تواند به کاهش تعداد پاک کننده های عمیق شما در هر فصل کمک کند. یک راه آسان برای این کار این است که هر بار قبل از پخت و پز ، یک برس کوره ای با کیفیت بالا در امتداد توری ها اجرا کنید. در مرحله بعد ، اطمینان حاصل کنید که کوره خود را از قبل گرم کنید - انجام این کار باعث می شود تا غذا به رنده ها نچسبد. گام دیگری که باعث می شود غذا به رنده ها نچسبد روغن کشی رنده ها است. کافی است یک حوله کاغذی پشمال شده را درون روغن پخت و پز قرار دهید ، سپس با استفاده از انبر آن را در امتداد توری های گرم داغ کنید.