انواع دستگاه گریل
همه می دانیم که منابع مختلف گرمایشی و سوختی وجود دارد که می توان هنگام کباب کردن از آنها استفاده کرد. هر یک از این منابع سوخت دارای مزایا و معایب خاص خود هستند ، که ممکن است برخی از آنها طعم کلی غذایی را که پخته اید تغییر دهند. امروز ، اجازه دهید نگاهی دقیق تر به انواع مختلف باربیکیو که از هر یک از این منابع سوخت استفاده می کنند ، بیندازیم.
شما می توانید بهترین مارک دستگاه گریل و باربیکیو را از باربیکیو مهر خریداری کنید.
1. باربیکیو ذغالی
کوره های ذغال از دیرباز به دلایل زیادی مورد علاقه آشپزهای فضای باز بوده است. استفاده از یک کوره ذغال سنگ آسان است و غذای خوشمزه طعم دودی و غنی را که ذغال به آن منتقل می کند ، میل می کند.
همه کوره های ذغال سنگ با چند شباهت اساسی کار می کنند. ورودی هوا در انتهای گریل قرار دارد و به صورت دستی تنظیم می شود. وقتی هوا وارد کوره می شود ، از کنار ذغال روشن عبور می کند و از طریق یک دریچه اضافی در بالای گریل ، مشابه اجاق گاز چوبی ، خارج می شود. هرچه مقدار هوای بیشتری برای ورود و خروج از گریل مجاز باشد ، کوره داغ تر می شود.
یکی از مزایای قابلیت تنظیم میزان ورودی و خروجی هوا این است که هنگامی که دما در محدوده دمایی که می خواهید بپزید تثبیت شود ، معمولاً در طول فرایند پخت ثابت و ثابت می ماند ، به شرطی که ذغال کافی برای کارکردن در آن وجود داشته باشد. آن دما
این امر به ویژه در هنگام پختن برش های سخت تر از گوشت برای مدت زمان طولانی مفید است ، که به آنها اجازه می دهد تا به گوشت نرم با طعم بسیار شدید تبدیل شوند.
2. کوره های کتری ذغالی
کوره های کتری یکی از رایج ترین انواع کوره های ذغال سنگ هستند. آنها ساده هستند ، به شکل کتری هستند و بیش از یک ته گرد ، یک درب محکم و قابل جدا شدن ، پایه و توری های کوره ای ندارند. ذغال سنگ در قسمت زیرین کباب پز قرار می گیرد و روی یک رنده کوچک قرار می گیرد که اجازه می دهد خاکستر و سایر بقایای پخت و پز آزادانه از منبع گرما دور شده و جریان هوای یکنواختی را بر روی ذغال ها حفظ کند.
یکی از مزایای اصلی این نوع گریل این است که چقدر قابل حمل است. کوره های کتری معمولاً از فلز ساخته می شوند و نسبتاً سبک هستند. آنها در اندازه های مختلف وجود دارند اما بیشتر قابل حمل هستند و معمولاً برای استفاده از آنها ذغال کمتری نیاز است.
3. Kamado Grills
کباب پزهای کامادو ، گاهی اوقات سیگاری های سرامیکی یا “کوره های تخم مرغ” نامیده می شوند ، نسخه پیچیده تری از کوره ذغال سنگ هستند و در 10 سال گذشته محبوبیت خود را افزایش داده اند. کوره های Kamado بر اساس برخی از اصول کوره های کتری کار می کنند ، اما تفاوت های متمایزی با هم دارند.
کوره کامادو شکل طولانی تری دارد و شبیه طرح تخم مرغ است. آنها بسیار سنگین تر از گریل کتری هستند زیرا این نوع کوره معمولاً از مواد سرامیکی ضخیم تری ساخته می شود و بسته به اندازه آن می تواند بین 150 تا 500 پوند وزن داشته باشد.
جریان هوا و درجه حرارت همچنان از طریق کف و بالای کوره کتری تنظیم می شود ، اما به دلیل جرم حرارتی و طراحی بیشتر مهندسی شده ، حتی یک تنظیم کوچک در کوره کامادو می تواند تغییر قابل توجهی در دما ایجاد کند. به دلیل ضخامت و وزن کوره کامادو ، درب یا گنبد معمولاً به طور کامل برداشته نمی شود و با لولا های سنگین و فنری به پایه کوره متصل می شود.
هنگامی که ذغال را شروع کردید ، کباب کامادو معمولاً به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت از قبل گرم می شود تا دیواره های ضخیم آن قبل از پخت به دمای دلخواه شما نزدیک شود. از زغال چوب طبیعی طبیعی و چوب سخت به عنوان منبع گرما استفاده می کند و خاکستر کمتری نسبت به بریکت های ذغال ساخته شده تولید می کند. برخی از علاقه مندان به کباب کردن و کباب کردن احساس می کنند که ذغال چوب سخت دارای بهترین طعم است.
اگرچه کوره های کامادو به عنوان منبع گرمای بسیار گرم عمل می کنند ، اما تنوع در پخت و پز آنها را جذاب می کند. یک وسیله جانبی رایج برای کباب پز کامادو ، انحراف گرما است. شبیه یک سنگ پیتزا ضخیم است و مانعی بین ذغال داغ و غذای شما ایجاد می کند. استفاده از انحراف گرما به این نوع گریل اجازه می دهد تا بیشتر شبیه فر بپزد و گرما را از هر جهت به غذای شما منتقل می کند. این باعث ایجاد گرمای بسیار ثابت با نقاط داغ کمتر می شود و برای پخت همه چیز از پیتزا تا کیک پنیری خوب عمل می کند. شما فقط با خلاقیت خود محدود شده اید.
4. باربیکیو صفحه ای
اگرچه کوره های پلت تقریباً 30 سال است که خارج شده است ، اما در 5 سال گذشته به عنوان یک گزینه مناسب و خوش طعم تبدیل به یک مورد داغ در کباب کردن شده است. یکی از جذاب ترین چیزها در مورد گریل پلت این است که واقعاً هم به عنوان یک فرد سیگاری و هم یک کباب پز عمل می کند و ترکیبی از این دو را به یک ویژگی فروش فوق العاده تبدیل می کند.
گلوله های چوبی با کیفیت غذا به اندازه یک نخود چشم سیاه در قیف بارگذاری می شوند و با چاقو به گلدان سوخته تحویل داده می شوند. بسته به درجه حرارتی که گریل خود را تنظیم کرده اید ، ترموستات و دیگ سوزاندن به صورت الکترونیکی عمل می کنند تا کوره را نزدیک دمای مورد نظر خود نگه دارید. از آنجا که کنترل الکترونیکی دما همیشه در حال تنظیم است تا کوره را در محدوده مشخص شده شما نگه دارد ، تنظیمات زیادی انجام نمی شود هنگامی که اجاق گاز را مطابق مشخصات خود کار می کنید.
این مناسب است ، به ویژه در آشپزهای طولانی تر مانند ساق ، دنده ها و کباب های بزرگ ، به شما این امکان را می دهد که بدون نظارت زیاد اجازه دهید گوشت بپزد. به دلیل تنظیمات الکترونیکی ، این نوع گریل به منبع تغذیه ای نیاز دارد که باید در کل فرایند پخت و خنک شدن به آن متصل شود.
شهرت کباب پلت به این دلیل است که گوشت را به اندازه سایر کباب پز ها سرخ نمی کند یا قهوه ای نمی کند ، اما برخی از تولیدکنندگان در تغییر درک گریل های گندله پیشرفت های بزرگی کرده اند و دستور العمل هایی را با علامت های شگفت انگیز زغال و کباب به نمایش می گذارند.
5. باربیکیو گازی
انجمن پاسیو و باربیکیو Hearth (HPBA) تخمین می زند که 72 درصد از خانواده های آمریکایی کباب پز دارند و بیش از 200 میلیون نفر می توانند از آشپزی در فضای باز لذت ببرند. کوره های گاز طبیعی و پروپان بیشتر این کوره ها را تشکیل می دهند و سبک های زیادی برای انتخاب وجود دارد.
کوره های گاز و پروپان همه مشابه عمل می کنند ، مشعلها معمولاً حدود 40،000 BTU گرما ساطع می کنند ، با سه ، چهار یا چند مشعل آتش می زنند تا غذای شما را از زیر با حرارت مستقیم یا غیر مستقیم بپزند.
بخشی از جذابیت کوره های گازی این است که راحت هستند ، سریع گرم می شوند و گزینه های جانبی زیادی برای افزایش تجربه آشپزی وجود دارد. لوازم جانبی مانند مشعل های جانبی ، چراغ ها ، دماسنج های غذای یکپارچه و مناطق مخصوص سوزاندن گوشت ، ابزارها و حیله ها را با هم ترکیب می کنند و صنعت همیشه در حال اضافه کردن نوآوری های جدید است.
کوره های گازی ، مانند اجاق گاز ، فوراً روشن هستند و قبل از شروع کباب کردن ، نیاز به کوتاهترین مقدار پیش گرمایش دارند. این راحت است ، اما گاز بسیار تمیز می سوزد و در مقایسه با کوره های ذغال سنگ یا پلت طعم کمی اضافه می کند.