راهنمای خرید باربیکیو : چگونه باربیکیو مناسب خود را انتخاب کنیم؟
فصل کباب کردن در نوسان است ، و اگر در بازار کباب پز جدید هستید ، گزینه های زیادی وجود دارد. این اجاق گازهای روباز ، چه یک کوره پلت ، چه یک مدل ذغالی کلاسیک و چه یک کوره گازی ، می توانند کار را به خوبی انجام دهند. انتخاب گریل مناسب برای شما به معنای تصمیم گیری در مورد نوع سوخت ، اندازه ، قیمت ، سبک و ویژگی های اضافی است.
در این مقاله بهترین مارک دستگاه گریل و باربیکیو مناسب شما معرفی می شود.
همه اینها می تواند به سرعت زیاد شود ، بنابراین ما بهترین نکات خود را برای پیدا کردن مناسب برای حیاط شما جمع آوری کرده ایم و آنها را به صورت دوره ای به روز می کنیم. در اینجا چند ویژگی کلیدی است که باید در نظر بگیرید.
از باربیکیو مهر می توانید انواع آتشدان را خریداری کنید.
نوع سوخت
صدها کباب پز وجود دارد ، و محدود کردن گزینه های شما می تواند ترسناک باشد. تعیین دقیق سوخت مناسب برای آتش سوزی مکان خوبی برای شروع است.
چه نوع کوره ای برای شما مناسب است؟ پاسخ به این بستگی دارد که شما از چه نوع آشپزی و میزان راحتی از کباب پز خود انتظار دارید. مزایا و معایبی برای هر نوع وجود دارد ، بنابراین دانستن ویژگی های کلیدی آنها شما را به خوبی در راه کبریت ساخته شده در بهشت کباب قرار می دهد.
گاز
کوره های گاز یکی از رایج ترین انواع سوخت است. کوره های گازی که به سبک گاری ساخته شده اند ، از مخزن قابل اتصال پروپان مایع یا گاز طبیعی از طریق کیت تبدیل که کوره را به خط تامین گاز طبیعی خانه شما متصل می کند ، استفاده می کنند.
بحث بر سر گاز طبیعی یا پروپان مایع داغ می شود. گاز طبیعی از نظر گازهای گلخانه ای تمیزتر می شود ، استفاده از آن ارزانتر است و نیازی به پر کردن مخازن پروپان نخواهید داشت. با این حال ، از آنجا که به خط گاز متصل است ، نمی توانید گریل خود را جابجا کنید. پروپان مایع محبوب ترین انتخاب سوخت است و قابل حمل است. همچنین گران تر است و نیاز به پر شدن مجدد دارد. خبر خوب این است که بسیاری از کوره های گازی می توانند هر دو را در خود جای دهند ، بنابراین لازم نیست فوراً انتخاب کنید.
با استفاده از گریل گازی ، کنترل بیشتری بر روی حرارت و نحوه توزیع آن در سطح آشپزی خود خواهید داشت. کوره های گازی مانند Charger-Broil Commercial 3 مشعل برای تنظیم بین حرارت زیاد برای سوزاندن و حرارت کمتر برای پخت و پز عالی عالی هستند. اگر به دنبال پختن گوشت هایی مانند مرغ کامل یا قفسه دنده برای ساعت ها در یک زمان هستید ، با این حال ، با کوره ذغال سنگ ، کوره پلت یا سیگاری نتایج بهتری خواهید گرفت.
زغال چوبی
کوره های ذغالی دودی سنتی را ارائه می دهند که اکثر مردم وقتی تصور می کنند طعم کباب شده به آن فکر می کنند. آنها دارای اشکال و اندازه های زیادی هستند ، از جمله کتری وبر اصلی که طرح کوره ذغال سنگ را به طور گسترده ای امروزه معرفی کرد. گرچه کباب پزهای ذغالی ویژگی های خاص خود را دارند ، بنابراین اگر از این مسیر بروید باید آماده انجام برخی کارهای باشید.
کباب پزهای ذغالی با استفاده از بریکت های ذغالی یا توده های ذغالی می سوزند. طعم دودی از آنجا سرچشمه می گیرد. شما باید کمی بیشتر از آنکه با گریل گریل بخورید ، بریکت ها را روشن کرده و کوره را گرم کنید. همچنین بعد از اتمام کباب کردن ، باید گریل را تمیز کرده و خاکستر ذغال را دفع کنید.
کوره های زغال چوب ممکن است به اندازه کوره گازی در پخت و پز دقیق یا قابل تنظیم نباشند ، اما طعم متمایزی دارند و مقرون به صرفه ترین گزینه هستند. شما می توانید کوره های ذغال سنگ کوچک و قابل حمل را با قیمت 50 دلار پیدا کنید.
کوره های پلت
کوره های پلت مانند Traeger Timberline 850 ، گلوله های چوبی را می سوزانند و دارای یک رایانه داخلی هستند تا به دمای دلخواه شما گرم شود و طعم دودی و چوبی به غذای شما اضافه کند. کوره های پلت گوشت خوشمزه ای را ارائه می دهند ، به ویژه هنگامی که آهسته پخته شوند ، اما پلت ها گران تر و سخت تر از پروپان یا زغال هستند. آماده تماس یا سفارش آنلاین باشید.
کوره های پلت از یک قیف در کناره برای نگهداری گلوله های چوبی درجه غذا استفاده می کنند. هنگامی که کوره را با یک سوئیچ روشن کرده و درجه حرارت را تنظیم می کنید ، این گلوله ها توسط یک چرخ دنده متصل به قیف به یک قابلمه سوخته منتقل می شوند. کوره های پلت در انواع بشکه یا سبد خرید می شوند و قیمت آنها از 350 تا 1300 دلار متغیر است.
اندازه
هنگامی که تصمیم گرفتید نوع سوخت مناسب شما چیست ، به اندازه کوره گریل مورد نیاز خود فکر کنید. اگر شما برای چهار نفر یا کمتر به صورت گاه به گاه آشپزی می کنید ، اکثر کوره های زغال چوب کوچک و متوسط و کوره های گازسوز دوگانه بسیار خوب عمل می کنند. Weber Spirit E-210 نمونه خوبی از یک کوره دو شعله با فضای زیاد است. اغلب کوره ها بر حسب اینچ مربع اندازه گیری می شوند. گریل ها در محدوده 400-500 اینچ مربع برای اکثر مردم به اندازه کافی بزرگ هستند.
اگر مرکز صحنه کباب در محله هستید یا خانواده بزرگی دارید ، یک مدل بزرگتر با چهار ، پنج یا حتی بیشتر مشعل در نظر بگیرید. اگر از خوردن کوره گاز خسته شده اید ، اما می خواهید گوشت هایی مانند مرغ کامل یا قفسه دنده ها را با حرارت غیر مستقیم بپزید ، حداقل یک مدل سه شعله می خواهید.